Schoonster Partners en de mensen achter Schoonster.

Schoonster staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor je klaar. In heel Nederland, dus ook op de Waddeneilanden en in plaatsen waar je nog nooit van hebt gehoord. Met een bijzonder veelzijdige dienstverlening op het gebied van schoonmaken en onderhouden. Hoe we dat doen? Met de Schoonster Partners. Dankzij de inzet van 20 ondernemende mensen met ruim 500 jaar expertise in huis, hebben we 3500 Schoonsters in de startblokken staan om ook voor jouw organisatie waardevol te zijn.

De Schoonster Partners blijven betrokken en verantwoordelijk.

De Schoonster Partners zijn het gezicht van het bedrijf. Deze mensen zijn met hart en ziel betrokken bij de organisatie en komen vaak ook uit schoonmaakfamilies. Gezamenlijk zijn zij het Schoonster-avontuur aangegaan. Een schoonmaakbedrijf dat het revolutionair anders doet. Een bedrijf met visie.

Essentieel verschil met andere top10 landelijke schoonmaakbedrijven is, dat we geen hiërarchische structuur hebben en niet steeds wisselende managers/directies. En de partners hebben allemaal een eigen grote regionale kennis en betrokkenheid. Zo zorgen we voor betrouwbare continuïteit, kwaliteit en diepgang.

Je kunt de Schoonster Partners altijd direct bellen of aanspreken. Je vindt de Schoonster Partner bij jou in de buurt gemakkelijk via het kaartje van Nederland. En natuurlijk maken ze graag tijd om naar jou toe te komen. Voor een goed gesprek over schoonmaken, facilitair management of over wat dan ook. De Schoonster Partners staan garant voor professionaliteit en menselijkheid.

Met 3500 Schoonsters staan we klaar.

Voor het uitvoeren van de schoonmaak en het facilitair onderhoud kunnen we natuurlijk niet zonder onze 3500 loyale medewerkers. Ook allemaal Schoonsters in hart en nieren, die zich net zo verantwoordelijk voelen voor je organisatie als de Schoonster Partners. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat ons bedrijf echt draait om de waarde van mensen. We maken van de werkomgeving een prettige leefomgeving.