Schoonster Partners. De mensen achter Schoonster.

Schoonster staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor je klaar. In heel Nederland, dus ook op de Waddeneilanden en in plaatsen waar je nog nooit van hebt gehoord. Met een bijzonder veelzijdige dienstverlening op het gebied van schoonmaken en onderhouden. Hoe we dat doen? Met de Schoonster Partners. Dankzij de inzet van 20 ondernemende mensen met ruim 500 jaar expertise in huis, hebben we 3500 Schoonsters in de startblokken staan om ook voor jouw organisatie waardevol te zijn.

De Schoonster Partners voelen zich verantwoordelijk.

De Schoonster Partners zijn het gezicht van het bedrijf. Letterlijk, want je ziet ze in al onze communicatie prominent voorbijkomen. Zo ook op deze website. Deze mensen zijn met hart en ziel betrokken bij de organisatie en komen vaak ook uit schoonmaakfamilies. Gezamenlijk zijn zij het Schoonster-avontuur aangegaan. Een schoonmaakbedrijf dat het revolutionair anders doet. Een bedrijf met visie.

Je kunt de Schoonster Partners altijd bellen of aanspreken. Je vindt de Schoonster Partner bij jou in de buurt gemakkelijk via het kaartje van Nederland. En natuurlijk maken ze graag tijd om naar jou toe te komen. Voor een goed gesprek over schoonmaken, onderhouden of over wat dan ook. De Schoonster Partners staan garant voor professionaliteit en menselijkheid. Een belofte is bij ons ook een belofte, zoals het hoort.

En de 3500 Schoonsters ook.

Voor het uitvoeren van de schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden kunnen we natuurlijk niet zonder onze 3500 loyale medewerkers. Ook allemaal Schoonsters in hart en nieren, die zich net zo verantwoordelijk voelen voor je organisatie als de Schoonster Partners. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat ons bedrijf draait om mensen.

Wil je meer weten over de mensen achter Schoonster?
Bel ons dan en we maken een afspraak.

Schoonster biedt veel meer dan reguliere schoonmaak in de zorg.
NXT-stations, innovatieve duurzame tankstation voor de toekomst.
Groei in landelijke schoonmaak retail.
Vermop Digital System One – schoonmaak 4.0.
Nationale Raamtekenweken.
Geurkorrels Flower – Limonella – Eucalyptus.