Industriële gevel in de hoogte.

Schoonster.
We Gevels
7 redenen voor Schoonster Gevelonderhoud.

 

  1. Werkzaam door heel Nederland.
  2. De modernste technieken.
  3. Gevelonderhoud met respect voor mens en milieu.
  4. Een persoonlijke aanpak.
  5. Gespecialiseerde vakmensen.
  6. Alle technieken voor alle ondergronden.
  7. Zorg voor monumenten.
  8. Mobiele hoogwerkers tot 85 meter.

Gevelonderhoud: voor een vlekkeloze identiteit.

Het is de binnenkant die telt, maar de buitenkant die een eerste indruk geeft. Elke gevel is bijzonder en heeft zo nu en dan gevelonderhoud op maat nodig. Vaak wordt het onderhoud aan gevels verwaarloosd of krijgt het minder aandacht dan het verdient. Dat vinden we bij Schoonster jammer. Want de buitenkant van uw gebouw is het visitekaartje voor uw hele onderneming. En: goed uitgevoerd gevelonderhoud zorgt ervoor dat kosten in de toekomst zo veel mogelijk beperkt blijven.

De specialisten van Schoonster zijn experts in gevelonderhoud. Ze verwijderen probleemloos alle soorten vervuilingen aan de buitenzijde van uw gebouwen. Afhankelijk van het materiaal (bijvoorbeeld aluminium, rvs, hout, beton of steen) en het gewenste resultaat passen we de beste schoonmaakmethode toe. We beheersen alle technieken. Zandstralen, stoomcleanen, reinigen met hogedruk, chemische reiniging en meer. We zullen je er niet mee vermoeien.

Graffiti verwijderen.

Graffiti verwijderen is binnen gevelonderhoud een vak apart. De graffiti zit vaak over een groot oppervlak en de verf is doorgedrongen in het materiaal van de gevel. Maar als één partij het kan, is het wel Schoonster. Wij hebben speciale graffitispecialisten in dienst, die alles weten van ondergronden en de beste methodes om de vervuiling er weer af te krijgen. In alle gevallen is het het beste om de graffiti zo snel mogelijk van uw gevel te halen. Soms zijn meerdere schoonmaakbeurten of schoonmaakmethodes nodig om de graffiti weer van de muren te krijgen. Als we uw gevel weer helemaal spic en span hebben, brengen we graag een anti-graffitilaag aan. Zo gaat de gevelreiniging de volgende keer een stuk makkelijker en sneller.

Ook wanneer je niet met graffiti te maken hebt, kunnen we een coating aanbrengen. In diverse kwaliteiten en kleuren. Vuilafstotend, vochtwerend, onderhoudsvriendelijk en duurzaam beschermend. Net wat nodig is om het gebouw die geweldige uitstraling te geven.

Bijzondere zorg voor gevels.

Gevels van rijksmonumenten en gemeentemonumenten hebben bijzondere zorg nodig. Zorg die wij zonder meer kunnen leveren. Als je gevels reinigt, moet je weten wat je doet. Anders kunnen gevels onherstelbaar beschadigen. De Schoonsters hebben de expertise in huis om elk monument te reinigen en te onderhouden volgens strenge specificaties.

Vraag naar de oplossingen voor kelderafdichting, gevels stralen, voegwerk, impregneren, muurbehandelingen, betoninjectie en betonreparatie.

De gevelonderhoud-specialisten van Schoonster verzorgen graag je eerste indruk.

Grafitti verwijderen én coating aanbrengen.

Schoonster.