Zonnepanelen reinigen voor optimaal rendement.

Schoonster.
We Zonnepanelen
Zonnepanelen reiniging door de Schoonster specialisten.

 

  1. Meer rendement van je zonnepanelen.
  2. Beter reinigen met speciale middelen.
  3. Milieuverantwoord – bio, geen chemicaliën.
  4. Schoonmaakwerk door professionals.
  5. Werkzaam overal in Nederland.

Zonnepanelen reinigen en onderhouden overal in NL m.u.v. particuliere woningen.

Zonnepanelen zijn een mooie uitvinding: je organisatie bespaart er enorm mee op energiekosten en draagt bij aan een duurzame samenleving. Heeft jouw organisatie ook een zonnepanelen beleid? Maar hoe zit het met de zonnepanelen reiniging?

Soms wordt nog weleens gedacht dat zonnepanelen helemaal geen onderhoud nodig hebben. Dat af en toe een regenbui voldoende is om ze schoon te houden. Dat is echter niet waar. Weersinvloeden, vervuiling en vogelpoep hebben zo hun effect op de werking van de zonnepanelen. Vervuilde panelen kunnen zomaar 15% minder energie opwekken. En goed onderhoud van je zonnepanelen is van groot belang voor de levensduur en het rendement op langere termijn.

Zonnepanelen reiniging met speciale schoonmaakmiddelen en osmosewater.

Zonnepanelen zelf schoonmaken met water en een sopje is niet aan te raden. Zonnepanelen zijn hightech-instrumenten die met zorg en specialistisch moeten worden gereinigd. Zo zit kraanwater vol met mineralen en zouten die je panelen kunnen beschadigen. Daarom adviseren we bij Schoonster zonnepanelen reiniging met speciale schoonmaakmiddelen en osmosewater. Dat is water zonder mineralen en zouten en daardoor heeft het een sterker reinigend vermogen dan leidingwater. Na een schoonmaakbeurt met osmose haal je weer het maximale rendement uit je panelen.

zonnepanelen-reinigen-schoonmaken-schoonster

 

Schone zonnepanelen en een schoon milieu.

Behalve van schone zonnepanelen houdt Schoonster ook van een schoon milieu. Bij het reinigen van je zonnepanelen gebruiken de Schoonsters daarom nooit chemicaliën.

Ook meer rendement uit je zonnepanelen halen?
Schakel de zonnepanelen reinigen specialisten van Schoonster in.

Schoonmaken zonnepanelen op kassen,
gebouwen of in velden.

Schoonster.

Schoonster is de specialist in zonnepanelen schoonmaken.

Schoonster.