We Ongedierte (maar niet heus)
5 redenen voor Schoonster Ongedierte-bestrijding.

 

  1. Snel en vakkundig.
  2. Door heel Nederland.
  3. Wij pakken het bij de bron aan.
  4. Een voordelige oplossing.
  5. Een gedreven team.

We houden van het leven, maar bestrijden ongedierte.

Ongedierte in je bedrijfspand. Je moet er waarschijnlijk niet aan denken. Daarom doen wij het voor je. De ongediertespecialisten van Schoonster zijn namelijk wel wat gewend. We kijken niet meer op van kakkerlakken, wespen, mieren, muizen, ratten of ander ongedierte.

Zeker bij bedrijven in de agrarische- of voedingssector is hygiëne en voedselveiligheid van het grootste belang. Daar kun je geen plaagdieren bij gebruiken. Maar ook in andersoortige bedrijven kan ongedierte een echte plaag vormen. Bij Schoonster pakken we ongedierte bij de bron aan. We verwijderen niet alleen de plaagdieren, maar zorgen er ook voor dat ze niet terug kunnen komen.

Dit alles doen we zorgvuldig en snel, zodat jij er zo min mogelijk last van hebt. Nadat de Schoonsters zijn geweest, kun je ervan op aan dat je werkomgeving weer ongediertevrij is.

Wat voor soorten ongediertebestrijding kunnen wij bieden?

Eigenlijk kan Schoonster je alle soorten ongediertebestrijding en ongediertewering bieden. Bel ons en de kans is groot dat we het voor je op gaan lossen. De meestvoorkomende vormen van ongediertebestrijding zijn de volgende:

Rattenbestrijding.

Muizenbestrijding.

Mierenbestrijding.

Zilvervisjesbestrijding.

Wespenbestrijding.

Kakkerlakkenbestrijding.

Mollenbestrijding.

Houtwormbestrijding.

Vogelwering.

Heb je last van andere plaagdieren? Bel ons voor een passende oplossing. De bestrijding van elke plaagdierensoort vergt een andere aanpak. We helpen je graag met een advies op maat en voeren dat ook voor je uit. Snel en veilig. Zodat jij zorgeloos kunt werken in een gezonde en veilige omgeving.

Wat is ongedierte eigenlijk?

Over kakkerlakken, ratten en zilvervisjes zijn de meeste mensen het wel eens. Maar buiten die soorten verschillen de meningen nog weleens over wat nu precies ongedierte is. Niet alle overlastgevende diersoorten mogen worden bestreden. Steenmarters en vogels zijn bijvoorbeeld beschermde dieren, die niettemin toch voor overlast kunnen zorgen. In sommige gevallen moeten we dus kiezen voor ongediertewering. Maar ook daarin zijn we goed en weten we precies wat wel en wat niet werkt.

Wil je af van ongedierte?