Schoonster Specialist voor elke vloer.

Schoonster.
We Vloeren
5 redenen voor een Schoonster Vloerspecialist.

 

  1. Perfect onderhoud.
  2. Een veilige vloer.
  3. Een vloer die langer meegaat.
  4. Een schone, representatieve vloer.
  5. Nooit méér onderhoudskosten dan noodzakelijk.

Mooie vloeren vragen om een vloerspecialist.

Soms is een bezem genoeg. Een andere keer heb je een stofzuiger of een schoonmaakmachine nodig. En echt bijzondere vloeren vragen om een maatwerkoplossing. De vloerspecialist van Schoonster weet precies wat voor welke vloer nodig is. En wat niet.

Voor elke vloer een vloerspecialist.

Alle vloersoorten vereisen een eigen manier van onderhoud. Een schone vloer willen we allemaal, maar ook dat-ie lang meegaat en dat de onderhoudskosten niet uit de klauwen lopen. Allemaal zaken die voor Schoonster vanzelfsprekend zijn. De Schoonster-vloerspecialist houdt van vloeren en daarbij is-ie zeker niet eenkennig.

Naast het soort vloer is natuurlijk ook het gebruik een bepalende factor. Kantoren, scholen, fabrieken, allemaal hebben ze zo hun eigen normen als het op schoonmaak en onderhoud van vloeren aankomt. Daarom is een universele schoonmaakbeurt zelden een goed idee. Bij Schoonster hebben we speciale schoonmaakmethoden voor tapijt, linoleum en harde vloeren. Oplossingen in materiaal en in schoonmaakmiddelen. Maar vooral oplossingen in mensen. Want onder de streep is schoonmaak vooral mensenwerk. Van vaklieden die weten wat ze doen en waarom. En die houden van hun werk.

Het beste voor vloeren en mensen.

Naast een grondige en hygiënische schoonmaak van alle vloertypen, besteden we bijzondere aandacht aan de middelen die we hiervoor gebruiken. Het laatste wat we willen is dat deze middelen een aanslag vormen op het milieu. Of op de gezondheid van de mensen die bij jou over de vloer komen.

Door het hele land heen kun je een beroep doen op je eigen Schoonster Vloerspecialist. Hij of zij komt graag bij je langs om samen met jou naar je vloeren te kijken. En we laten het natuurlijk niet alleen bij kijken, maar we komen vooral met acties. Hoe het beter kan. Hoe het praktischer kan. Hoe het voordeliger kan. Alles voor je vloer en voor jou.

Geen enkele vloer is gelijk. Zeker die van jou niet.
Neem daarom nu contact op met de Schoonster Vloerspecialist.