Decentrale vestigingen in de regio’s met een centrale coördinatie.

Schoonster.
We Unica

Unica en Schoonster werken samen!

Technisch dienstverlener Unica realiseert technische oplossingen voor de gebouwde omgeving. Het netwerk van Unica-bedrijven biedt opdrachtgevers tal van oplossingen onder andere op het gebied van installatietechniek, brandbeveiliging, security, ICT en verduurzaming.

Op een aantal locaties van Unica verzorgde Schoonster met één van haar decentrale partijen reeds de ondersteuning van het technisch personeel met handyman diensten en specialistisch schoonmaakonderhoud. Deze samenwerking is onlangs uitgebreid met het reguliere schoonmaakonderhoud en glasbewassing van een aantal Unica panden. Beide partijen typeren zich door een sterke vertegenwoordiging in Nederland met decentrale vestigingen in de regio’s en een centrale coördinatie bij landelijke opdrachten.

Anita Enthoven, facilitair inkoper bij Unica: “Wij waren al bekend met Schoonster en werkten prettig samen op enkele locaties van Unica. Net als Unica beschikt Schoonster over veel vestigingen in Nederland waardoor een landelijke samenwerking mogelijk is. Vanuit deze gedachte is het voor ons een logische keuze om de samenwerking voort te zetten met een mantelovereenkomst waar alle locaties van Unica gebruik van kunnen maken. Daarmee maken wij het contractbeheer eenvoudig en profiteren onze vestigingen van de lokale expertise en uitvoering van Schoonster.”

Stephan Schmidt, commercieel directeur bij Schoonster: “We zijn trots op deze samenwerking. Unica is een mooi bedrijf met een eigen identiteit en sterk vertegenwoordigd door heel Nederland. Bij elke vestiging van Unica zit er een regionale Schoonster partner in de buurt. Hierdoor kunnen wij met onze regionale aandacht het verschil maken.”

Groei in landelijke schoonmaak retail.
Samen sterk: CWS en Schoonster tekenen voor langdurige samenwerking.
Schoonster groeit met Wundermart onbemande winkelconcept.