We Groen
5 redenen voor groenonderhoud door Schoonster.

 

  1. Mooi groen is representatief.
  2. Fris groen is een perfect visitekaartje.
  3. Mooie planten inspireren.
  4. Jouw groen heeft recht op goede verzorging.
  5. Wij doen groenonderhoud door heel Nederland.

Groenonderhoud zit ons in het bloed.

Een groen kantoor, dat werkt veel lekkerder. Dat wist je natuurlijk allang, daarom heb je ook gezorgd voor een mooie tuin. Maar grasmaaien en snoeien kost toch meer tijd dan je hebt. Het alternatief is een onverzorgde groene omgeving, die geen goed visitekaartje vormt. Dat kan ook anders. Schoonster geeft ook graag wat aandacht aan het groen. Laat je groenonderhoud daarom verzorgen door de Schoonsters.

Schoonsters met groene vingers.

Je zou het misschien niet direct zeggen, maar veel Schoonsters hebben groene vingers. Ze vinden het heerlijk om planten, bomen en struiken te verzorgen, om de dode bladeren te verwijderen, om te snoeien en om het gras te maaien. En die liefde is wederzijds. Je zou al dat groen dat door de Schoonsters wordt verzorgd eens moeten zien! Stuk voor stuk bloeit het op als nooit tevoren.

Groenonderhoud is ideeën oogsten.

En je weet het, hè? Mooie groene planten nemen CO2 en stikstof op, en geven zuurstof af. Da’s nog eens een goede ruil voor kantoorpersoneel. Maar naast gezonde lucht zorgen mooie planten en een nette groene grasmat buiten ook voor een prettige werkomgeving. Ons brein houdt van de grillige vormgeving van planten en het rustgevende groen. Je zult erdoor geïnspireerd raken en betere ideeën opdoen.

Nou? Wat zeg je ervan? Krijg je al zin om je groenonderhoud door de Schoonsters te laten doen?

Groenonderhoud. Wij nemen je graag het werk uit handen.