We Nederland
5 redenen voor schoonmaak door Schoonster.

 

  1. Hét landelijk werkende schoonmaakbedrijf.
  2. Eén oplossing voor als je locaties.
  3. Landelijke organisatie met één aanspreekpunt.
  4. Bewuster en innovatiever.
  5. Sterk in specialistisch schoonmaakwerk.

Schoonmaakbedrijf Nederland. Er is er maar één de beste.

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf Nederland? Er is een partij die al je schoonmaakwerk door heel Nederland kan verzorgen. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Van standaard schoonmaakwerk tot specialistisch maatwerk. Schoonster verzorgt al je kantoren of locaties graag voor je.

Daarvoor zijn we een landelijke organisatie van 20 Schoonster Partners die uitstekend samenwerken. De Schoonster Partners weten precies wat er in hun regio speelt. Je hebt als aanspreekpunt altijd één Schoonster Partner, hoeveel vestigingen je ook hebt en waar die zich ook bevinden.

Hét landelijke werkende schoonmaakbedrijf.

Schoonster is er om meer waarde toe te voegen. Niet alleen aan schoonmaakwerk, maar ook aan mensen en de omgeving. Schoonster heeft daarvoor een compleet nieuw waardemodel ontwikkeld. Innovatiever, bewuster, menselijker. Zo creëren we een schoonmaakbedrijf dat toekomstbestendig is. Dat doet wat je van een schoonmaakbedrijf mag verwachten. En meer. In heel Nederland. Daarom zeggen wij niet zonder bescheidenheid dat wij hét schoonmaakbedrijf Nederland zijn. Tja, er kan er nou eenmaal maar één de beste zijn.

Een grote, landelijke organisatie.

Hét schoonmaakbedrijf van Nederland word je natuurlijk niet zomaar. Daarvoor heb je een grote organisatie nodig. En kennis van zaken. 3500 medewerkers zetten zich dag en nacht en door heel Nederland in om de meest uitdagende schoonmaakklussen op elke locatie te klaren. De kracht van een landelijk organisatie en het gemak en de korte lijnen van een lokale partij. Jouw Schoonster Partner staat altijd voor je klaar en neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het schoonmaakwerk op zich. Ook al heb je honderden vestigingen door heel Nederland.

Onze mensen zijn goed in standaard schoonmaakwerk én maatwerk schoonmaakwerk. Of we nu schoonmaken op tankstations, in ziekenhuizen, bij woningbouwverenigingen, in fabrieken of op kantoren van grote bedrijven. Elke omgeving is weer anders en vraagt om een unieke aanpak. Een aanpak die mogelijk ook in mantelovereenkomsten geregeld moet worden. Of waar de inzet van specialistische kennis nodig is. Geen probleem voor Schoonster. We nemen je graag al het regelwerk uit handen. Jij concentreert je op je organisatie en wij zorgen ervoor dat het blinkend schoon wordt en blijft.

Schoonster. Jouw schoonmaakbedrijf Nederland.

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Nederland? Schoonster is jouw schoonmaakbedrijf voor héél Nederland. Met een vracht aan ervaring aan kennis die onze schoonmaakspecialisten graag inzetten. We voelen ons verantwoordelijk om niet alleen het beste schoonmaakwerk af te leveren, maar om ook waardevol te zijn voor mensen en hun omgeving. Daarom kun je altijd een beroep doen op Schoonster. Niet voor niets het beste schoonmaakbedrijf van Nederland.

Schoonmaakbedrijf Nederland nodig?
Neem nu contact op met Schoonster.
Lokale kracht Schoonster van onschatbare waarde in de kinderdagverblijf branche.
Schoonster voegt waarde toe met integrated facility management.
Partnership en taakdifferentiatie maken Schoonster krachtig in krappe arbeidsmarkt.
Schoonster groeit met Wundermart onbemande winkelconcept.
Samen sterk: CWS en Schoonster tekenen voor langdurige samenwerking.
Sinds we met Smart Cleaning werken, zie ik een schoner resultaat.