Schoonster biedt de beste schoonmaak zorg.

Schoonster.
We Zorg
Schoonster verzorgt schoonmaak en facilitaire diensten in diverse zorgomgevingen.

 

 1. Schoonmaak gezondheidszorg.
 2. Schoonmaak zorgcentra.
 3. Schoonmaak zorginstelling.
 4. Schoonmaak jeugdzorg.
 5. Schoonmaak woonzorg.
 6. Schoonmaak verpleeghuis.
 7. Schoonmaak verzorgingshuis.
 8. Schoonmaak huisartsartsenpraktijk.
 9. Schoonmaak fysiotherapie.
 10. Schoonmaak tandarts.
 11. Schoonmaak apotheek.
 12. Schoonmaak ZBC.

 

Afhankelijk van de situatie kan een schoonmaak privekliniek of ZelfstandigBehandelCentra mogelijk zijn. Schoonster heeft geen focus op schoonmaak ziekenhuis of schoonmaak polikliniek.

 

Onze 10 onderscheidende pluspunten.
 1. Onze onderscheidende missie en belofte vormen de essentie van onze pluspunten.
 2. Een compleet nieuw waardemodel, waarmee we altijd de best mogelijke waarde leveren.
 3. 24/7 overal in Nederland de allerbeste processen, prestaties en kwaliteit.
 4. Onze partners zijn persoonlijk betrokken en garanderen 100% vertrouwen en continuïteit.
 5. Alle oplossingen en diensten zijn maatwerk, uitgevoerd door onze 3500 loyale zeer betrokken eigen mensen/specialisten.
 6. Alle reguliere en specialistische schoonmaakdiensten en facilitaire ondersteuning in eigen organisatie.
 7. Wij zijn een volledig onafhankelijke Nederlandse organisatie met uiterst flexibele korte lijnen.
 8. Anders dan de meeste andere aanbieders werken wij zonder [vaak wisselende] tussenschakels, managers.
 9. Wij zijn een mensgerichte ‘happy organisatie’ zonder veel ziekteverzuim of personeelwisselingen, gericht op duurzame relaties, welzijn van mensen en een gezond, welvarend Nederland.
 10. Wij bieden veel meer waarde voor het geld, dan de meeste traditionele aanbieders.

Schoonmaak in de zorg kun je zorgeloos toevertrouwen aan de specialisten van Schoonster.

Wij bieden regionale zorgorganisaties met meerdere locaties en landelijke zorginstellingen een vernieuwende, interessante schoonmaak zorg propositie. Met onze schoonmaak en facilitaire diensten kunnen wij bijdragen aan betere processen in de zorg. Zowel bij eerste lijn als tweede lijn zorgverleners kunnen wij reguliere schoonmaak in de juiste combinatie met specialistische facilitaire diensten aanbieden. Zo kan Schoonster een waardevolle partner zijn met een scherp oog voor taakdifferentiatie en procesoptimalisatie in de zorg.

Perfecte integratie van onze professionals in je zorgorganisatie.

In samenwerking leiden we de uitvoerende medewerkers op om je organisatie optimaal te kunnen ontzorgen. Zo ontstaat er een multidisciplinair dienstenpakket en takenschema voor de Schoonster medewerkers, bevorderlijk voor de continuïteit en uiterst waardevol voor de zorgverlener. Onze mensen worden beter dan bij veel andere aanbieders en zichtbaar aangestuurd op alle locaties. De 20 Schoonster partners zijn direct verantwoordelijk voor een hoogwaardige dienstverlening. Dus geen alsmaar wisselende managers en onnodige tussenschakels. De korte lijnen maken ons een flexibele landelijke speler in iedere regio.

Wij garanderen de allerbeste schoonmaak zorg processen, prestaties en kwaliteit.

Meestal kunnen wij de efficiëncie, prestaties en kwaliteit duidelijk verbeteren. Niet alleen door de schoonmaakprocessen in de zorg te verbeteren, maar ook door onze sterke flexibele landelijke organisatie en inzet van smart cleaning methoden en materialen met onze preferred supplier CWS.

Conform onze missie, geloven wij in meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving en nemen onze verantwoordelijkheid om sterker bij te dragen aan ons welzijn. Door waardevol te zijn voor cliënten, bijdragen aan een gezond en welvarend Nederland.

Met ons geïntegreerde Schoonster.oo ‘overal overzicht’ krijgt een zorgorganisatie overal inzicht in alle processen.

schoonster-landelijke-schoonmaak-leviy

Op basis van de gebruiksvriendelijke LEVIY smartphone app en online kun je 24/7 in control zijn en weten wat zich afspeelt op alle locaties. Alle [schoonmaak]processen [welke medewerkers, welke lokaties, wat en hoe uitgevoerd, notities] kunnen ‘real-time’ met de app gedocumenteerd en gerapporteerd worden. En uitgevoerde diensten kunnen direct op prestaties en kwaliteit gecontroleerd worden. Eventueel voorzien van fotodocumentatie. Dus Schoonster biedt overal up-to-date [management]informatie en directe controle.

Met smart cleaning leveren wij betere prestaties in de zorg en bieden wij veel meer waarde.

Verder hebben wij al fundamenteel nagedacht over innovatieve smart cleaning methoden en materialen passend in een duurzaam verantwoordelijk beleid. We leveren meer efficiëncy, werkdrukverlichting en een betere ergonomie voor onze medewerkers. Ons waardemodel is gebaseerd op meer inspiratie en welzijn voor onze mensen. En zodoende veel meer persoonlijke aandacht, probleemoplossing en hoogwaardige dienstverlening aan je organisatie.

Met smart cleaning kunnen we ook specifieke zorgomgeving problematieken oplossen, zoals lastig behandelbare linovloeren, urinestank in toiletten, aanslag sanitair en kalkaanslag op tegels en wanden.

 Wij focussen op een duurzame leefomgeving met milieubewuste [cradle to cradle] reinigingssystemen.

Schoonster werkt met de meest milieuvriendelijke (cradle tot cradle) en waar mogelijk ook biologisch afbreekbare reinigingssystemen. Goed voor mens en milieu en geen gevaar voor de gezondheid.

Anti-bacterie specialisten en hygiënisch werken.

Voor schoonmaak zorg sturen we regelmatig onze speciale anti-bacteriespecialisten op pad. Zij gaan in alle hoeken en gaten op zoek naar schimmels en bacteriën. Daarbij gebruiken we de modernste apparatuur en een doordacht plan van aanpak. Bij Schoonster hebben we de mogelijkheid om zeer diep te reinigen op lastigste plekken. We kunnen ook meedenken hoe je ervoor kunt zorgen dat je locaties frisser ruiken en minder snel vervuilen.

Uiteraard werken al onze mensen in de zorgomgeving volgens de hygiënisch werken protocollen. Persoonlijke hygiëne en handhygiëne zijn kernbegrippen voor al onze zorgprofessionals.

Ruim 3500 betrokken professionals/specialisten en onze 20 klantgerichte partners in heel Nederland.

Periodieke communicatie en evaluatie loopt rechtstreeks via één van de 20 partners. Zij zijn direct eindverantwoordelijk voor het perfecte reilen en zeilen. Als top10 landelijke schoonmaakorganisatie hebben wij bewust nagedacht over een beter schoonmaak waardemodel. Daardoor zorgen wij ook goed voor de Schoonster medewerkers en is er beduidend minder ziekteverzuim en personeelswisselingen. Alle partners werken conform de OSB-richtlijnen en worden regelmatig geaudit op NEN 4400 normering.

Wij bieden je organisatie altijd maatwerk oplossingen, denken mee en bewegen flexibel mee. Wij recruteren en trainen onze mensen met focus op gezondheidszorg en een gezond en welvarend Nederland.

Wil je meer weten? Bel dan gerust 085.1234000 of mail eens met Rob Burgmeijer.

Wij zijn dagelijks op tientallen locaties.

Schoonster.
We entrealindenhout
Bij entrea lindenhout leveren we een scala van ons maatwerk dienstenpakket schoonmaak zorg.

 1. Schoonmaak zorgomgeving – jeugdzorg
 2. Specialistische schoonmaak glazenwassen
 3. Sanitaire voorzieningen schoonmaak
 4. Catering verzorging
 5. Gastvrouw faciltaire ondersteuning
 6. Receptie facilitaire ondersteuning

Schoonster levert schoonmaak zorg en facilitaire ondersteuning op tientallen locaties van entrea lindenhout.

Lindenhout is een ervaren jeugdzorgorganisatie in Gelderland en Overijssel. Met ruim 360 collega’s biedt Lindenhout ieder jaar hulp aan meer dan 3.500 kinderen, jeugdigen en hun gezinnen. De organisatie van ambulante hulp is onderverdeeld in vier jeugdzorgregio’s: Achterhoek, Arnhem, Food Valley en Midden-IJssel/Oost-Veluwe.

Entrea is in de regio’s Rijk van Nijmegen en Rivierenland en vele aangrenzende gemeenten de samenwerkingspartner in specialistische (ambulante) gezinsbehandeling, speciaal onderwijs en opvoedingsondersteuning voor kinderen en hun gezin met comlexere hulpvragen.

Schoonster is zeer verheugd dat we als partner voor entrea lindenhout op veel locaties dagelijks onze waarde kunnen tonen. Van reguliere schoonmaak zorg tot allerlei specialistische diensten en facilitaire ondersteuning ten aanzien van catering, gastvrouw en receptie.

Meer referenties schoonmaak zorg.