Schoonster ingeschakeld door wooncorporaties overal in Nederland.

Schoonster.
We Wooncorporatie
Schoonster partner voor veel wooncorporatie in heel Nederland.

 

 1. Vivare.
 2. Cocon.
 3. Metterwoon.
 4. Elkien.
 5. Woonfriesland.
 6. Wonen Noord West Friesland.
 7. Lyaemer Wonen.
 8. Woningbouwvereniging De Kernen.
 9. Woningbouwvereniging SCW.
 10. BP Home Leasing.

 

De Schoonster pluspunten voor een wooncorporatie.
 1. Aandacht voor gebouwen, mensen en leefomgeving.
 2. Ruim 3500 professionals overal in heel Nederland.
 3. Smart cleaning met minder kosten en meer duurzame waarde.
 4. Alle specialisten in eigen organisatie flexibel inzetbaar.
 5. Flexibel maatwerk met de allerbeste prestaties.
 6. Management info 24/7 Schoonster.oo ‘overaloverzicht’
 7. Smart Cleaning – Stair-Well

 

Welke VvE schoonmaak en beheer diensten leveren we?
 • Ramenwassen, kozijnen, sponningen [evt met hoogwerker].
 • Trappenhuis schoonmaak.
 • Entree schoonmaak.
 • Deurgrepen en deurbellen reinigen.
 • Liften reinigen.
 • Gevels reinigen.
 • Vloeren schoonmaak.
 • Plafonds reinigen.
 • Lampen vervangen.
 • Tuin onderhoud.
 • Ongediertebestrijding.
 • Geurbeleving.
 • Zonnepanelen reinigen.
 • Parkeergarage schoonmaak.
 • Graffiti verwijderen
 • Anti-gladheid.
 • Opleveringsschoonmaak.
 • Huismeester 24/7 calamiteiten/beheer.
 • Handy man klein onderhoudswerk.

Schoonster zorgt voor kleine appartementen in dorpen tot de hoogste wooncomplexen in drukke steden.

Ben je als wooncorporatie op zoek naar een betrouwbare en goede facilitaire organisatie voor je vastgoedbeheer, onderhoud en schoonmaak? Daarvoor zijn we op elke plek in heel Nederland de aangewezen partij. In overleg met de vastgoedbeheerder maken we een passende planning voor het vastgoedonderhoud en de schoonmaak van de gebouwen en woningen.

Of het nu gaat om een eenmalige grondige [opleverings] schoonmaak of om regelmatig periodiek onderhoud. Van kleinere gebouwen in dorpen, de grotere wooncomplexen tot de hoogste woontorens in de drukke steden. Schoonster heeft alle expertise en heel veel ervaring met beheer, onderhoud en schoonmaak van appartementencomplexen en flats van woningcorporaties, woningbouwverenigingen en woningstichtingen.

Schoonster biedt de wooncorporatie en de huurders veel meer waarde.

Iedereen wil leven en werken in een prettige en schone leefomgeving. Schoonster is hiervoor een uitstekende partij. Niet alleen omdat wij een landelijk werkend schoonmaakbedrijf zijn, maar ook omdat wij het oude schoonmaakmodel volledig op z’n kop hebben gezet. Het ging ons te veel om cijfertjes en regeltjes in plaats van de aandacht voor mensen.

We garanderen de allerbeste vastgoedbeheer en schoonmaak processen, prestaties en kwaliteit.

Meestal kunnen wij de efficiëntie, prestaties en kwaliteit voor de wooncorporatie en bewoners duidelijk verbeteren. Niet alleen door de onderhoudprocessen in een gebouw te verbeteren, maar ook door onze sterke flexibele landelijke organisatie en inzet van smart cleaning methoden en materialen.

Conform onze missie, geloven wij in meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving en nemen onze verantwoordelijkheid om sterker bij te dragen aan ons welzijn. Door waardevol te zijn voor cliënten, bijdragen aan een gezond en welvarend Nederland.

Met smart cleaning leveren we betere prestaties in een gebouw en meer waarde aan je vastgoedbeheer en onderhoud.

Verder hebben we al fundamenteel nagedacht over innovatieve smart cleaning methoden en materialen passend in een duurzaam verantwoordelijk beleid. We leveren meer efficiëncy, werkdrukverlichting en een betere ergonomie voor onze medewerkers. Ons waardemodel is gebaseerd op meer inspiratie en welzijn voor onze mensen. En zodoende veel meer aandacht voor je schoonmaak, vastgoedbeheer en onderhoud.

Met onze smart cleaning kunnen we alle problematieken oplossen, zoals ramenwassen, trappenhuis schoonmaak, entree schoonmaak, deurgrepen en deurbellen reinigen, gevels reinigen, lampen vervangen, tuin onderhoud, ongediertebestrijding, geurbeleving, zonnepanelen reinigen, vloeren schoonmaak, plafonds reinigen, lift reinigen, graffiti verwijderen, anti-gladheid, etc.

vve-schoonmaak-trappenhuis-schoonster

Het schoonmaken van trappenhuizen met Stair-Well.

Het trappenhuis is het visitekaartje van een gebouw. Het moet niet alleen schoon zijn, maar ook veilig. De schoonmaak van een trappenhuis is minutenwerk. Stair-Well is dé schoonmaakmethode voor trappenhuisreiniging.

Geen restwater = geen lekstrepen en randvervuiling.

Korte droogtijd = minder kans op uitglijden, dus veiliger.

Circa 75% minder water nodig dan traditionele trappenhuis reiniging.

Periodiek onderhoud wordt uitgesteld of komt te vervallen.

Geen emmers vuil water meer.

Schoonster is slim georganiseerd om in heel Nederland schoonmaak met heldere processen te verzorgen.

Met het geïntegreerde Schoonster.oo ‘overal overzicht’ kunnen eigenaren en managers inzicht krijgen in alle processen. Tegenwoordig kun je uiteraard 24/7 in control zijn en weten wat zich afspeelt op alle locaties. Daarvoor biedt Schoonster het geavanceerde totaalpakket Schoonster.oo ‘overaloverzicht’. Optimale helderheid in alle schoonmaak processen.

schoonster-landelijke-schoonmaak-leviy

Alle processen [welke medewerkers, welke locaties, wat en hoe uitgevoerd, notities] kunnen ‘real-time’ met een online app gedocumenteerd en gerapporteerd worden. En uitgevoerde diensten kunnen met foto’s en checklist direct op prestaties en kwaliteit gecontroleerd worden. Dus Schoonster biedt overal up-to-date informatie en controle over de status/kwaliteit.

 We focussen op een duurzame leefomgeving met milieubewuste [cradle to cradle] reinigingssystemen.

Schoonster werkt met de meest milieuvriendelijke (cradle tot cradle) en waar mogelijk ook biologisch afbreekbare reinigingssystemen. Goed voor mens en milieu en geen gevaar voor de gezondheid.

Ruim 3500 betrokken professionals/specialisten en onze 20 klantgerichte partners in heel Nederland.

Periodieke communicatie en evaluatie loopt rechtstreeks via één van de 20 partners. Zij zijn direct eindverantwoordelijk voor het perfecte reilen en zeilen. Als top10 landelijke schoonmaakorganisatie hebben we bewust nagedacht over een beter schoonmaak waardemodel. Daardoor zorgen wij ook goed voor de Schoonster medewerkers en is er beduidend minder ziekteverzuim en personeelswisselingen. Alle partners werken conform de OSB-richtlijnen en worden regelmatig geaudit op NEN 4400 normering.

We bieden je wooncorporatie altijd maatwerk oplossingen, denken en bewegen flexibel mee. We recruteren en trainen onze mensen met focus op een gezond en welvarend Nederland.

Wooncorporatie vastgoedbeheer en onderhoud?

Schoonster je maatwerk partner.

Schoonster.