Schoonster is dagelijks actief in verzorgingshuizen.

Schoonster.
We Verzorgingshuis
Schoonmaak verzorgingshuizen en perfect geregelde facilitaire ondersteuning op elke plaats in Nederland.

 

 1. Schoonmaak verzorgingshuis.
 2. Schoonmaak verpleeghuis.
 3. Schoonmaak kleinschalige woonzorg.

 

Onze 10 onderscheidende pluspunten.
 1. Onze onderscheidende missie en belofte vormen de essentie van onze pluspunten.
 2. Een compleet nieuw waardemodel, waarmee we altijd de best mogelijke waarde leveren.
 3. 24/7 overal in Nederland de allerbeste processen, prestaties en kwaliteit.
 4. Onze partners zijn persoonlijk betrokken en garanderen 100% vertrouwen en continuïteit.
 5. Alle oplossingen en diensten zijn maatwerk, uitgevoerd door onze 3500 loyale zeer betrokken eigen mensen/specialisten.
 6. Alle reguliere en specialistische schoonmaakdiensten en facilitaire ondersteuning in eigen organisatie.
 7. Wij zijn een volledig onafhankelijke Nederlandse organisatie met uiterst flexibele korte lijnen.
 8. Anders dan de meeste andere aanbieders werken wij zonder [vaak wisselende] tussenschakels, managers.
 9. Wij zijn een mensgerichte ‘happy organisatie’ zonder veel ziekteverzuim of personeelwisselingen, gericht op duurzame relaties, welzijn van mensen en een gezond, welvarend Nederland.
 10. Wij bieden veel meer waarde voor het geld, dan de meeste traditionele aanbieders.

Schoonster geeft meer aandacht en meer waarde aan je verzorgingshuis.

Wij bieden regionale verzorgingshuizen met meerdere locaties en landelijke verpleeginstellingen een vernieuwende, interessante schoonmaak zorg propositie. Met onze schoonmaak en facilitaire diensten bieden wij bijdragen aan betere processen in de zorg. Bij een verzorgingshuis kunnen wij reguliere schoonmaak in de juiste combinatie met specialistische facilitaire diensten aanbieden. Zo is Schoonster een waardevolle partner met een scherp oog voor taakdifferentiatie en procesoptimalisatie in een verzorgingshuis.

Perfecte integratie van onze professionals in je verzorgingshuis.

Schoonster leidt in samenwerking met een verzorgingshuis haar eigen/uitvoerende medewerkers op om je organisatie optimaal te kunnen ontzorgen. Zo ontstaat er een multidisciplinair dienstenpakket en takenschema voor de Schoonster medewerkers, bevorderlijk voor de continuïteit en uiterst waardevol voor de zorgorganisatie. Onze mensen worden beter dan bij veel andere aanbieders en zichtbaar aangestuurd op alle locaties. De 20 Schoonster partners zijn direct verantwoordelijk voor een hoogwaardige dienstverlening. Dus geen alsmaar wisselende managers en onnodige tussenschakels. De korte lijnen maken ons een flexibele landelijke speler in iedere regio.

Wij garanderen de allerbeste schoonmaak verzorgingshuis processen, prestaties en kwaliteit.

Meestal kunnen wij de efficiëncie, prestaties en kwaliteit bij verzorgingshuizen duidelijk verbeteren. Niet alleen door de schoonmaakprocessen in een verzorgingshuis te verbeteren, maar ook door onze sterke flexibele landelijke organisatie en inzet van smart cleaning methoden en materialen.

Conform onze missie, geloven wij in meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving en nemen onze verantwoordelijkheid om sterker bij te dragen aan ons welzijn. Door waardevol te zijn voor cliënten, bijdragen aan een gezond en welvarend Nederland.

Met ons geïntegreerde Schoonster.oo ‘overal overzicht’ krijgen verzorginghuizen overal inzicht in alle processen.

schoonster-landelijke-schoonmaak-leviy

Op basis van de gebruiksvriendelijke LEVIY smartphone app en online kun je 24/7 in control zijn en weten wat zich afspeelt op alle locaties. Alle [schoonmaak]processen [welke medewerkers, welke lokaties, wat en hoe uitgevoerd, notities] kunnen ‘real-time’ met de app gedocumenteerd en gerapporteerd worden. En uitgevoerde diensten kunnen direct op prestaties en kwaliteit gecontroleerd worden. Eventueel voorzien van fotodocumentatie. Dus Schoonster biedt overal up-to-date [management]informatie en directe controle.

Met smart cleaning leveren wij betere prestaties in een verzorgingshuis en bieden wij veel meer waarde.

Verder hebben wij al fundamenteel nagedacht over innovatieve smart cleaning methoden en materialen passend in een duurzaam verantwoordelijk beleid. We leveren meer efficiëncy, werkdrukverlichting en een betere ergonomie voor onze medewerkers. Ons waardemodel is gebaseerd op meer inspiratie en welzijn voor onze mensen. En zodoende veel meer persoonlijke aandacht, probleemoplossing en hoogwaardige dienstverlening aan je verzorgingshuizen.

Met smart cleaning kunnen we ook specifieke zorgomgeving problematieken oplossen, zoals lastig behandelbare linovloeren, urinestank in toiletten, aanslag sanitair en kalkaanslag op tegels en wanden.

 Wij focussen op een duurzame leefomgeving met milieubewuste [cradle to cradle] reinigingssystemen.

Schoonster werkt met de meest milieuvriendelijke (cradle tot cradle) en waar mogelijk ook biologisch afbreekbare reinigingssystemen. Goed voor mens en milieu en geen gevaar voor de gezondheid.

Anti-bacterie specialisten en hygiënisch werken.

Voor schoonmaak verzorgingshuis sturen we regelmatig onze speciale anti-bacteriespecialisten op pad. Zij gaan in alle hoeken en gaten op zoek naar vuil, schimmels en bacteriën. Daarbij gebruiken we de modernste apparatuur en een doordacht plan van aanpak. Bij Schoonster hebben we de mogelijkheid om zeer diep te reinigen op lastigste plekken. We kunnen ook meedenken hoe je ervoor kunt zorgen dat je locaties frisser ruiken en minder snel vervuilen.

Uiteraard werken al onze mensen in de zorgomgeving volgens de hygiënisch werken protocollen. Persoonlijke hygiëne en handhygiëne zijn kernbegrippen voor al onze verzorgingshuis professionals.

Ruim 3500 betrokken professionals/specialisten en onze 20 klantgerichte partners in heel Nederland.

Periodieke communicatie en evaluatie loopt rechtstreeks via één van de 20 partners. Zij zijn direct eindverantwoordelijk voor het perfecte reilen en zeilen. Als top10 landelijke schoonmaakorganisatie hebben wij bewust nagedacht over een beter schoonmaak waardemodel. Daardoor zorgen wij ook goed voor de Schoonster medewerkers en is er beduidend minder ziekteverzuim en personeelswisselingen. Alle partners werken conform de OSB-richtlijnen en worden regelmatig geaudit op NEN 4400 normering.

Wij bieden je organisatie altijd maatwerk oplossingen, denken mee en bewegen flexibel mee. Wij recruteren en trainen onze mensen met focus op gezondheidszorg en een gezond en welvarend Nederland.