Schoonster.
We Parkeergarages
Waarom schoonmaak parkeergarages met Schoonster?

 

  1. Innovatief specialistisch schoonmaken.
  2. High-tech apparatuur en smart cleaning methoden.
  3. Werkgebied door heel Nederland.
  4. Aandacht voor mensen en omgeving.
  5. Een investering die zich altijd terugbetaalt.

Schoonmaak Parkeergarages. De Schoonster specialisten gaan ondergronds.

Schoonster is dagelijks op grote hoogte bezig om ramen te wassen en kantoorpanden schoon te houden. Maar wist je dat Schoonster ook graag ondergronds gaat? We zijn ook te vinden in de parkeergarages in verschillende grote steden in Nederland.

Schoonmaak parkeergarages voor een prettige én veilige parkeergarage.

Een parkeergarage is een veel fijnere plek als deze goed verlicht is, fris ruikt en schoon is. Een gewone schoonmaak volstaat bij een parkeergarage echter niet. Je hebt vaak te maken met vervuiling in de vorm van gelekte olie en rubbersporen die banden op de vloeren achterlaten. Gelukkig zijn de mannen en vrouwen van Schoonster niet voor één gat te vangen. Met onze expertise, de high-tech borstelmachines en speciale schoonmaakapparatuur laten we alle hoeken en gaten van de parkeergarage weer glimmen.

Verschillende specialismen komen samen bij het grondig reinigen van een parkeergarage: de Specialist Ramen, de Specialist Vloeren en de Specialist Gevels werken intensief samen.

Een prettige schone parking met Schoonster.

Na het bezoek van de Schoonster Specialisten zijn de parkeergarages weer als nieuw. Klanten kunnen weer parkeren in een prettige en schone omgeving. Kijk, dat is precies waar we het voor doen bij Schoonster. Voor de mensen en het resultaat dat bijdraagt aan een betere leefomgeving. Schoon, schoner, schoonster.

Schoonster is slim georganiseerd om in heel Nederland schoonmaak met heldere processen te verzorgen.

Met het geïntegreerde Schoonster.oo ‘overal overzicht’ kunnen eigenaren en managers inzicht krijgen in alle processen. Tegenwoordig kun je uiteraard 24/7 in control zijn en weten wat zich afspeelt op alle locaties. Daarvoor biedt Schoonster het geavanceerde totaalpakket Schoonster.oo ‘overaloverzicht’. Optimale helderheid in alle schoonmaak processen.

schoonster-landelijke-schoonmaak-leviy

Alle processen [welke medewerkers, welke lokaties, wat en hoe uitgevoerd, notities] kunnen ‘real-time’ met een online app gedocumenteerd en gerapporteerd worden. En uitgevoerde diensten kunnen met foto’s en checklist direct op prestaties en kwaliteit gecontroleerd worden. Dus Schoonster biedt overal up-to-date informatie en controle over de status/kwaliteit.

We focussen op een duurzame leefomgeving met milieubewuste [cradle to cradle] reinigingssystemen.

Schoonster werkt met de meest milieuvriendelijke (cradle tot cradle) en waar mogelijk ook biologisch afbreekbare reinigingssystemen. Goed voor mens en milieu en geen gevaar voor de gezondheid.

Ruim 3500 betrokken professionals/specialisten en onze 20 klantgerichte partners in heel Nederland.

Periodieke communicatie en evaluatie loopt rechtstreeks via één van de 20 partners. Zij zijn direct eindverantwoordelijk voor het perfecte reilen en zeilen. Als top10 landelijke schoonmaakorganisatie hebben we bewust nagedacht over een beter schoonmaak waardemodel. Daardoor zorgen wij ook goed voor de Schoonster medewerkers en is er beduidend minder ziekteverzuim en personeelswisselingen. Alle partners werken conform de OSB-richtlijnen en worden regelmatig geaudit op NEN 4400 normering.

Heb je ook parkeergarages of parking die je grondig wilt laten reinigen? Bel Schoonster en wij regelen het.