We Laadpalen
Schoonster biedt alle expertise en veel waarde voor schoonmaak oplaadpunten.

Met de grote voordelen van Schoonster.oo ‘OveralOverzicht’.

  1. 24/7 Online app.
  2. Altijd en overal overzicht in alle processen.
  3. Controle en feedback uitgevoerd werk op alle locaties.
  4. Directe melding bij schade en calamiteit.
  5. Directe notificaties en management informatie.
  6. Meer klantwaarde, veel efficiënter en kostenbesparend.

Schoonmaak oplaadpunten en elektrische laadpalen voor een duurzamere leefomgeving.

Schoonmaak oplaadpunten, laadpalen en oplaadstations in heel Nederland is onze nieuwste tak van sport. Schoonster is natuurlijk al jaren dé specialist schoonmaak en facilitair management bij landelijke bemande/onbemande tankstations. Schoonster is niet zomaar een landelijk schoonmaakbedrijf, maar één met veel meerwaarde en perfect klantgericht maatwerk aan facilitair management. Schoonster heeft alle schoonmaakspecialisten, benodigde facilitaire diensten en innovatieve ‘slimme’ oplossingen in eigen huis.

schoonmaak-oplaadpunten-laadpalen-laadstations

Ook schoonmaak oplaadpunten zien wij als onze missie.

Als vernieuwend Nederlands merk hebben we een sterke missie. We geloven in meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving. We nemen onze verantwoordelijkheid om sterker bij te dragen aan ons welzijn. Onze missie is dus ook onze expertise en waarde te leveren aan clean energy door schoonmaak oplaadpunten.

Met Schoonster.oo heb je 24/7 online controle en ‘overal overzicht’ over je landelijke schoonmaak oplaadpunten.

Met het geïntegreerde Schoonster.oo ‘overal overzicht’ hebben de tankstation eigenaren/managers inzicht in alle processen. Tegenwoordig kun je uiteraard 24/7 in control zijn en weten wat zich afspeelt bij alle oplaadpunten. Daarvoor biedt Schoonster het moderne totaalpakket Schoonster.oo ‘overaloverzicht’.

schoonster-landelijke-schoonmaak-leviy

Alle processen [welke medewerkers, welk tankstation, wat en hoe uitgevoerd, notities] kunnen ‘real-time’ met een online app gerapporteerd worden. En uitgevoerde diensten kunnen met foto’s en checklist direct op kwaliteit gecontroleerd worden. Dus Schoonster biedt overal up-to-date informatie en controle over de status/kwaliteit van alle oplaadpunten.

Een Schoonster Partner staat altijd persoonlijk voor je klaar.

Onze organisatie is anders dan bij de meeste top10 schoonmaakbedrijven. De 20 partners van Schoonster zijn het gezicht van de zaak en blijven direct eindverantwoordelijk voor alle processen. Dus geen wisselende managers en ingewikkeld processen, maar altijd 1 centraal aanspreekpunt en flexibele organisatie.