Schoonster.
We Gezondheidszorg
Schoonster is dagelijks actief in de gezondheidszorg in heel Nederland.

 

 1. Schoonmaak gezondheidszorg.
 2. Schoonmaak zorgcentra.
 3. Schoonmaak zorginstelling.
 4. Schoonmaak jeugdzorg.
 5. Schoonmaak woonzorg.
 6. Schoonmaak verpleeghuis.
 7. Schoonmaak verzorgingshuis.
 8. Schoonmaak huisartsartsenpraktijk.
 9. Schoonmaak fysiotherapie.
 10. Schoonmaak tandarts.
 11. Schoonmaak apotheek.
 12. Schoonmaak ZBC.

 

Afhankelijk van de situatie kan een schoonmaak privekliniek of ZelfstandigBehandelCentra mogelijk zijn. Schoonster heeft geen focus op schoonmaak ziekenhuis of schoonmaak polikliniek.

Schoonmaak medische wereld vraagt om meer aandacht en specialistische expertise.

Wij bieden regionale gezondheidszorg organisaties met meerdere locaties en landelijke gezondheidszorg instellingen een vernieuwende, interessante schoonmaak gezondheidszorg propositie. Met onze schoonmaak en facilitaire diensten kunnen wij bijdragen aan betere processen in de gezondheidszorg. Zowel bij eerste lijn als tweede lijn zorgverleners kunnen wij reguliere schoonmaak in de juiste combinatie met specialistische facilitaire diensten aanbieden. Zo kan Schoonster een waardevolle partner zijn met een scherp oog voor taakdifferentiatie en procesoptimalisatie in de gezondheidszorg.

Perfecte integratie van onze professionals in je gezondheidszorg organisatie.

In samenwerking leiden we de uitvoerende medewerkers op om je organisatie optimaal te kunnen ontzorgen. Zo ontstaat er een multidisciplinair dienstenpakket en takenschema voor de Schoonster medewerkers, bevorderlijk voor de continuïteit en uiterst waardevol voor de zorgverlener. Onze mensen worden beter dan bij veel andere aanbieders en zichtbaar aangestuurd op alle locaties. De 20 Schoonster partners zijn direct verantwoordelijk voor een hoogwaardige dienstverlening. Dus geen alsmaar wisselende managers en onnodige tussenschakels. De korte lijnen maken ons een flexibele landelijke speler in iedere regio.

Wij garanderen de allerbeste schoonmaak gezondheidszorg processen, prestaties en kwaliteit.

Meestal kunnen wij de efficiëncie, prestaties en kwaliteit duidelijk verbeteren. Niet alleen door de schoonmaakprocessen in de zorg te verbeteren, maar ook door onze sterke flexibele landelijke organisatie en inzet van smart cleaning met onze preferred suppliers.

Conform onze missie, geloven wij in meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving en nemen onze verantwoordelijkheid om sterker bij te dragen aan ons welzijn. Door waardevol te zijn voor cliënten, bijdragen aan een gezond en welvarend Nederland.

Met ons geïntegreerde Schoonster.oo ‘overal overzicht’ krijgt een gezondheidszorg organisatie overal inzicht in alle processen.

schoonster-landelijke-schoonmaak-leviy

Op basis van de gebruiksvriendelijke LEVIY smartphone app en online kun je 24/7 in control zijn en weten wat zich afspeelt op alle locaties. Alle [schoonmaak]processen [welke medewerkers, welke lokaties, wat en hoe uitgevoerd, notities] kunnen ‘real-time’ met de app gedocumenteerd en gerapporteerd worden. En uitgevoerde diensten kunnen direct op prestaties en kwaliteit gecontroleerd worden. Eventueel voorzien van fotodocumentatie. Dus Schoonster biedt overal up-to-date [management]informatie en directe controle.

Met smart cleaning leveren wij betere prestaties in de gezondheidszorg en bieden wij veel meer waarde.

Verder hebben wij al fundamenteel nagedacht over innovatieve smart cleaning methoden en materialen passend in een duurzaam verantwoordelijk beleid. We leveren meer efficiëncy, werkdrukverlichting en een betere ergonomie voor onze medewerkers. Ons waardemodel is gebaseerd op meer inspiratie en welzijn voor onze mensen. En zodoende veel meer persoonlijke aandacht, probleemoplossing en hoogwaardige dienstverlening aan je organisatie.

Met smart cleaning kunnen we ook specifieke gezondheidszorgomgeving problematieken oplossen, zoals lastig behandelbare linovloeren, urinestank in toiletten, aanslag sanitair en kalkaanslag op tegels en wanden.

 Wij focussen op een duurzame leefomgeving met milieubewuste [cradle to cradle] reinigingssystemen.

Schoonster werkt met de meest milieuvriendelijke (cradle tot cradle) en waar mogelijk ook biologisch afbreekbare reinigingssystemen. Goed voor mens en milieu en geen gevaar voor de gezondheid.

Anti-bacterie specialisten en hygiënisch werken.

Voor schoonmaak gezondheidszorg sturen we regelmatig onze speciale anti-bacteriespecialisten op pad. Zij gaan in alle hoeken en gaten op zoek naar schimmels en bacteriën. Daarbij gebruiken we de modernste apparatuur en een doordacht plan van aanpak. Bij Schoonster hebben we de mogelijkheid om zeer diep te reinigen op lastigste plekken. We kunnen ook meedenken hoe je ervoor kunt zorgen dat je locaties frisser ruiken en minder snel vervuilen.

Uiteraard werken al onze mensen in de gezondheidszorgomgeving volgens de hygiënisch werken protocollen. Persoonlijke hygiëne en handhygiëne zijn kernbegrippen voor al onze professionals.

Ruim 3500 betrokken professionals/specialisten en onze 20 klantgerichte partners in heel Nederland.

Periodieke communicatie en evaluatie loopt rechtstreeks via één van de 20 partners. Zij zijn direct eindverantwoordelijk voor het perfecte reilen en zeilen. Als top10 landelijke schoonmaakorganisatie hebben wij bewust nagedacht over een beter schoonmaak waardemodel. Wij bieden altijd maatwerk en denken mee met je organisatie. Wij recruteren en trainen onze mensen met focus op gezondheidszorg en een gezond en welvarend Nederland.