Schoonster zorgt goed voor je fysiotherapie.

Schoonster.
We Fysiotherapie
Facilitaire ondersteuning in de zorg kun je toevertrouwen aan Schoonster.

 

  1. Schoonmaak zorgcentra.
  2. Schoonmaak zorginstelling.
  3. Schoonmaak jeugdzorg.
  4. Schoonmaak woonzorg.
  5. Schoonmaak verpleeghuis.
  6. Schoonmaak verzorgingshuis.
  7. Schoonmaak huisartsen praktijk.
  8. Schoonmaak fysiotherapie.
  9. Schoonmaak tandarts.
  10. Schoonmaak apotheek.

Schoonster heeft bijzondere aandacht en specialisten voor de fysiotherapie.

Wij bieden regionale fysiotherapie praktijken met meerdere locaties een vernieuwende, interessante facilitaire ondersteuning en schoonmaak fysiotherapie propositie. Met onze schoonmaak en facilitaire diensten kunnen wij bijdragen aan betere processen, hygiëne en kwaliteit in de fysiotherapie. We kunnen reguliere schoonmaak, periodieke dieptereiniging en specialistische facilitaire diensten in de nodige combinatie aanbieden.

Perfecte integratie van onze professionals in je fysiotherapie.

In samenwerking leiden we de uitvoerende medewerkers op om je fysiotherapie optimaal te kunnen ontzorgen. Onze mensen worden beter dan bij veel andere aanbieders en zichtbaar aangestuurd op alle locaties. De 20 Schoonster partners zijn direct verantwoordelijk voor een hoogwaardige dienstverlening. Dus geen alsmaar wisselende managers en onnodige tussenschakels. De korte lijnen maken ons een flexibele landelijke speler in elke regio.

Wij garanderen met de allerbeste schoonmaak fysiotherapie hygiëne en kwaliteit in de praktijk en behandelruimte.

Meestal kunnen wij de efficiëncie, prestaties en kwaliteit duidelijk verbeteren. Door de schoonmaakprocessen en hygiëne in de fysiotherapie met de juiste inzet te onderhouden. Grondig reinigen van de receptie, behandelruimten, wachtkamer, sanitair, toiletten en [fitness]apparaten. Door smart cleaning met onze preferred suppliers kunnen we de juiste fysiotherapie schoonmaakmethoden inzetten.

Conform onze missie, geloven wij in meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving en nemen onze verantwoordelijkheid om sterker bij te dragen aan ons welzijn. Door waardevol te zijn voor cliënten, bijdragen aan een gezond en welvarend Nederland.

Met ons geïntegreerde Schoonster.oo ‘overal overzicht’ krijgt een fysiotherapie overal inzicht in alle processen.

schoonster-landelijke-schoonmaak-leviy

Op basis van de gebruiksvriendelijke LEVIY smartphone app en online kun je 24/7 in control zijn en weten wat zich afspeelt op alle locaties. Alle [schoonmaak]processen [welke medewerkers, welke lokaties, wat en hoe uitgevoerd, notities] kunnen ‘real-time’ met de app gedocumenteerd en gerapporteerd worden. En uitgevoerde diensten kunnen direct op prestaties en kwaliteit gecontroleerd worden. Eventueel voorzien van fotodocumentatie. Dus Schoonster biedt overal up-to-date [management]informatie en directe controle.

Met smart cleaning leveren wij meer in de fysiotherapie.

We leveren meer efficiëncy, werkdrukverlichting en een betere ergonomie voor onze medewerkers. Ons waardemodel is gebaseerd op meer inspiratie en welzijn voor onze mensen. En zodoende veel meer persoonlijke aandacht, probleemoplossing en hoogwaardige dienstverlening aan je organisatie.

Met smart cleaning kunnen we ook specifieke gezondheidszorgomgeving problematieken oplossen, zoals lastig behandelbare linovloeren, urinestank in toiletten, aanslag sanitair en kalkaanslag op tegels en wanden.

Het goed schoonmaken in een fysiotherapie is wat bewerkelijker dan het zo lijkt. Je wilt natuurlijk niet dat patiënten stof en vuil zien onder de behandeltafels. Daar moet dus in de reguliere schoonmaak alert naar gekeken worden. Of spinnewebben in de hoeken van het plafond die regelmatig weg moeten. En het reinigen van vuil, stof en zweet aan de fitnessapparaten. Ook zijn de massage/fysio olievlekken op ramen, deuren en tafels altijd een extra aandachtspunt. Vaak hebben de receptie en wachtruimte een extra stofzuigbeurt nodig.

schoonmaak-fysiotherapie-fysiotherapeuten-schoonster

Wij focussen op een duurzame leefomgeving met milieubewuste [cradle to cradle] reinigingssystemen.

Schoonster werkt met de meest milieuvriendelijke (cradle tot cradle) en waar mogelijk ook biologisch afbreekbare reinigingssystemen. Goed voor mens en milieu en geen gevaar voor de gezondheid.

Anti-bacterie specialisten en hygiënisch werken.

Voor schoonmaak fysiotherapie sturen we regelmatig onze speciale anti-bacteriespecialisten op pad. Zij gaan in alle hoeken en gaten op zoek naar vuil, schimmels en bacteriën. Daarbij gebruiken we de modernste apparatuur en een doordacht plan van aanpak. Bij Schoonster hebben we de mogelijkheid om zeer diep te reinigen op lastigste plekken. We kunnen ook meedenken hoe je ervoor kunt zorgen dat je locaties frisser ruiken en minder snel vervuilen.

Uiteraard werken al onze mensen in de gezondheidszorgomgeving volgens de hygiënisch werken protocollen. Persoonlijke hygiëne en handhygiëne zijn kernbegrippen voor al onze professionals.

Ruim 3500 betrokken professionals/specialisten en onze 20 klantgerichte partners in heel Nederland.

Periodieke communicatie en evaluatie loopt rechtstreeks via één van de 20 partners. Zij zijn direct eindverantwoordelijk voor het perfecte reilen en zeilen. Als top10 landelijke schoonmaakorganisatie hebben wij bewust nagedacht over een beter schoonmaak waardemodel. Wij bieden altijd maatwerk en denken mee met je organisatie. Wij recruteren en trainen onze mensen met focus op gezondheidszorg en een gezond en welvarend Nederland.