We Fris
5 redenen voor Fris & Schoon van Schoonster.

 

  1. Een frisse geur werkt lekkerder.
  2. Een frisse geur maakt een betere indruk.
  3. Een schoon gebouw is gezonder.
  4. Schoonsters doen het snel en goed.
  5. Wij werken door het hele land.

Een frisse geur zorgt voor een prettige leefomgeving.

Schoon en fris. Da’s hoe de Schoonsters het graag zien. En jij ook, nemen we voor het gemak maar even aan. Een fris gebouw zonder nare geurtjes, dat werkt veel lekkerder. En je ontvangt er prettiger je klanten. Bedenk: een nare geur zorgt voor een slechte indruk. Een frisse geur is standaard als de Schoonsters zijn geweest.

Niet maskeren, maar elimineren.

De Schoon & Fris-experts van Schoonster hebben er een wetenschap van gemaakt, om nare geuren te bestrijden. Wij doen niet aan maskeren, maar we zorgen ervoor dat de bron van nare geurtjes verdwijnt. Dat kunnen bijvoorbeeld schimmels en bacteriën zijn, die zich op bepaalde plekken hebben opgehoopt. Zo zijn ventilatiebuizen en luchtkanalen nogal berucht.

Schoonster: dan is het snel weer fris.

Maar ook andere typen vervuiling of gewoon een slecht niveau van schoonmaak kunnen voor minder prettige geuren zorgen. Ook geuren die je misschien minder gauw thuis kunt brengen, kunnen na verloop van tijd vervelend worden. Twijfel je over de frisheid van je pand? Schakel gerust onze geurspecialisten in. Wanneer zij ook maar het kleinste spoortje van een geur ontdekken, gaan ze net zo lang op zoek totdat ze de boosdoener hebben gevonden.

Een schoon gebouw is mooi, maar een schone geur is wel zo prettig.

De Schoonsters hebben een neus voor nare geuren. En maken je pand graag weer fris.