We Schone stoelen
5 redenen voor schone stoelen via Schoonster.

 

  1. Grondig reinigen.
  2. Met ozon desinfecteren we tegen bacteriën.
  3. We gebruiken een vuilafstotende coating.
  4. We verwijderen hardnekkige vlekken.
  5. Binnen enkele uren zit je op een schone stoel.

Schone stoelen zitten een stuk lekkerder.

Je brengt waarschijnlijk veel tijd door op je stoel. Des te belangrijker om die van tijd tot tijd te laten reinigen. Je had waarschijnlijk al wel gemerkt dat af en toe stofzuigen na verloop van tijd niet meer werkt. Haren, huidschilfers en vet hopen zich elke dag op in de bekleding van de stoel en hij ziet er op een zeker moment niet echt fris meer uit. Geen punt voor Schoonster. Wij houden van schone stoelen en we doen er alles aan om ze weer als nieuw te krijgen. Binnen een paar uurtjes heb je jouw bureaustoel terug. Als nieuw.

Schone stoelen binnen een mum van tijd.

Schoonster-specialisten leveren altijd vakwerk. Ook bij het schoonmaken van stoelen. We reinigen ze aan de oppervlakte met een speciaal schoonmaakmiddel. En we zorgen ervoor dat de vulling niet nat wordt. Zo zijn je grondig gereinigde stoelen binnen een paar uur perfect schoon en droog.

Bureaustoelen, maar ook banken en andersoortige ‘zitattributen’ zijn de ideale voedingsbodem voor schimmels, virussen, stofmijten en bacteriën. Bij Schoonster adviseren we naast een regelmatige reiniging ook desinfectering. Hiervoor gebruiken we uitsluitend milieuvriendelijke middelen, die uiteraard wel bijzonder effectief zijn. Met een grondige desinfectering van Schoonster krijg je pas echt schone stoelen. Na de behandeling kunnen we de stoelen en banken in je bedrijf vanzelfsprekend ook voorzien van een vuilafstotende coating. Zo hechten vervuiling en ziektemakers zich in het vervolg veel minder makkelijk en is het schoonmaakwerk eenvoudiger.

Hardnekkige vlekken.

En dan zijn er nog de vlekken die zich maar moeilijk uit je stoel laten verwijderen. Ook daarvoor hebben we bij Schoonster zo onze beproefde methodes. Tien tegen één dat we je bureaustoel of ander object met een wijn-, koffie- of verfvlek weer representatief voor je krijgen.

Wil je ook schone stoelen?