We Een schone omgeving
5 redenen voor een Schoonster-specialist tegen bacteriën.

 

  1. Experts op het gebied van bacterie- en schimmelgroei.
  2. Gezondere leef- en werkomgeving.
  3. Frissere geur.
  4. Overal in Nederland.
  5. Nuttige tips en oplossingen.

We houden niet van schimmels en bacteriën.

Bacteriën en schimmels in je pand. Da’s altijd vervelend, want ze zorgen voor een verslechtering van het leef- en werkklimaat. Ja, een beetje (onzichtbaar) vuil is goed voor ons afweersysteem. Maar niet als het niveau van bacterie- en schimmelgroei boven een zeker niveau uitkomt. Dan wordt het juist schadelijk voor de gezondheid van jou en je medewerkers. Zover wil je het niet laten komen!

Schoon is mooi, maar ook gezond.

Een goede hygiëne in huis en op kantoor is essentieel voor onze gezondheid. Schoonmaken doen we dan ook niet alleen omdat je leef- en werkomgeving er dan mooier uitziet. We doen het vooral om te voorkomen dat bacteriën en schimmels de kans krijgen om te groeien en mensen en dieren ziek maken.

Schoonsters tegen schimmels en bacteriën.

Schoonsters zorgen er graag voor dat het aantal bacteriën en schimmels flink wordt teruggedrongen. Waar ze ook zitten en om welke ruimte het ook gaat. Schimmels en bacteriën in ventilatiebuizen en luchtkanalen hebben bijvoorbeeld een heel andere behandeling nodig dan bacteriegroei op bureaus of in sanitaire units. En het spreekt voor zich dat voor ruimtes in bijvoorbeeld een ziekenhuis een hoger niveau van hygiëne nodig is dan in een werkplaats.

De bacterie-specialisten van Schoonster speuren in de kleinste hoekjes naar bacteriën en schimmels. Met moderne apparatuur analyseren wij de vervuilingen en komen we met een plan van aanpak. En voeren dat ook uit door microscopisch diep te reinigen op kwetsbare plekken in uw pand. Natuurlijk geven we ook tips (of nemen we maatregelen) waarmee je bacteriegroei en schimmelgroei kunt voorkomen. Bijkomend voordeel: plekken met weinig schadelijke bacteriën en schimmels ruiken veel frisser!

Wij binden graag de strijd voor je aan met schimmels en bacteriën.