Schoonster zorgt voor ruim 185 Tango tankstations in heel Nederland.

Schoonster.
We Tango
Tango en Schoonster.
  1. We regelen de inkoop.
  2. We signaleren en we lossen op.
  3. We vervangen posters en lampen.
  4. Groenverzorging.
  5. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
  6. Calamiteitenservice.
  7. Reiniging met osmosewater.
  8. Door heel Nederland.
  9. Korte lijnen, snel schakelen.

Daarom zijn Tango en Schoonster zo'n goed koppel.

Tango is een van de grotere spelers onder de onbemande tankstations. Naast de aanwezige camera’s op de 185 locaties zijn de medewerkers van Schoonster de ogen en oren van Tango. Schoonmaken kunnen we allemaal. Signaleren, voorkomen en oplossen van afwijkingen is een heel ander verhaal.

Schoonster weet wat er speelt bij Tango.

Onze medewerkers weten als geen ander wat er speelt op de stations. Ze vervangen de bonrollen, zorgen ervoor dat de pinautomaat vanbinnen schoon blijft, controleren de prijzenborden op functionaliteit en vervangen de tl-verlichting.

Ook zorgt Schoonster ervoor dat het terrein bij ijs en sneeuw snel weer toegankelijk is. Toegegeven, onze ijs- en sneeuwspecialisten hebben het de afgelopen paar winters wel wat rustig gehad.

Maar er is gelukkig genoeg ander werk te doen. Zoals de actieposters, die Schoonster met regelmaat wisselt zodat de genoemde prijzen met de actuele prijzen overeenkomen.

Ook alle inkoop geregeld.

En ook de inkoop, die Tango voorheen zelf deed (alle attributen zoals bonrollen, afzetlint, veiligheidskegels, tl-buizen, schijfblokken, viltstiften, strooizout), hebben we overgenomen. Schoonster regelt dit nu in één oplossing. Als ergens een nieuw tankstation wordt geopend, zorgen we ervoor dat alle benodigdheden op één pallet op het juiste adres terechtkomen. Facturering, communicatie en inkoop op strategisch niveau is centraal geregeld.

Maatwerk in tankwerk.

Schoonster en Tango hebben gezamenlijk een softwarepakket ontwikkeld, waardoor we de werkzaamheden bij elk tankstation makkelijk via tablet of smartphone af kunnen melden. Bij calamiteiten zijn we zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. En binnen het uur ter plaatse.

Specialistische diensten?

Tja, wat heet speciaal als je zo goed als alles verzorgt bij Tango. We reinigen de luifels en prijzenborden met osmosewater, een hoogwerker en waar mogelijk met het Tuckerpole-systeem. Je weet wel, zo’n telescoopbezem waar water uit komt.

Verder maaien we het gras, snoeien de struiken op het juiste moment en waar nodig verwijderen we onkruid op milieuvriendelijke wijze.

Zelfs de facturatie verloopt gesmeerd.

Schoonster heeft de factuurbestanden zo ingericht dat Tango deze slechts door het eigen SAP-systeem hoeft in te lezen. De kosten staan daardoor direct op de juiste kostenplaats.

Ja, we kunnen wel stellen dat Tango en Schoonster een uitstekend koppel vormen!