Schoonster.
We STMG
Schoonster verzorgt schoonmaak en specialistische diensten op alle locaties STMG, Stichting Thuiszorg Midden Gelderland.

 

  1. Dagelijkse schoonmaak alle zorglocaties.
  2. Specialistsiche schoonmaak ramenwassen.
  3. Sanitaire voorzieningen schoonmaak.
  4. Periodieke dieptereiniging.

Schoonster schoonmaak zorg - is flexibel inzetbaar bij regionale thuiszorg en verpleging.

STMG biedt thuis verpleging, verzorging, gespecialiseerde verpleging  [oncologische of palliatieve zorg, dementiezorg, longverpleging, wondzorg, technisch gespecialiseerde verpleging], nachtzorg, thuisbegeleiding en hulp in het huishouden.

Schoonster is verheugd dat we als landelijke schoonmaakorganisatie met een aantal regionale partners veel waarde kunnen leveren aan STMG. Na teleurstellende samenwerkingen met andere schoonmaakorganisaties zijn wij perfect in staat flexibel in te spelen op de wensen. Mensgericht, met aandacht en kwaliteit.

Wij bieden regionale zorgorganisaties met meerdere locaties en landelijke zorginstellingen een vernieuwende, interessante schoonmaak zorg propositie. Met onze schoonmaak en facilitaire diensten kunnen wij bijdragen aan betere processen in de zorg. Zowel bij eerste lijn als tweede lijn zorgverleners kunnen wij reguliere schoonmaak in de juiste combinatie met specialistische facilitaire diensten aanbieden. Zo kan Schoonster een waardevolle partner zijn met een scherp oog voor taakdifferentiatie en procesoptimalisatie in de zorg.

Schoonster relaties in heel Nederland.