Schoonster levert positieve energie aan tankstations LUKOIL.

Schoonster.
We LUKOIL
Wat doen we zoal bij de LUKOIL tankstations?

 

 1. Reguliere schoonmaak tankstation.
 2. Reinigen tankpistool.
 3. Verlichting [tl-buizen].
 4. Afzetlint en veiligheidskegels.
 5. Bonrollen aanvullen.
 6. Handschoentjes en pinbonnen aanvullen.
 7. Reinigingskaarten voor de pinautomaat.
 8. Spreaders, pompen, peilputten reinigen.
 9. Afvoergoten schoonmaken.
 10. Vulbakken reinigen.
 11. Stormschade opruimen.
 12. IJsvrij maken, sneeuw ruimen.
 13. Wegdek reinigen, vloeren reinigen, olie/vet-verwijderen.
 14. Afval afvoeren.
 15. Reclameborden, reclamemateriaal, vlaggen vervangen.
 16. Gevel reinigen, luifel reinigen, dak reinigen.
 17. Glasbewassing, ramen wassen.
 18. Rapportage schade en calamiteiten.

Schoonmaak bemande/onbemande tankstations LUKOIL in Brabant, Limburg en Belgisch Limburg.

LUKOIL is het op twee na grootste private oliemaatschappij ter wereld met zo’n 75 bemande/onbemande tankstations in Nederland en 185 in België. LUKOIL gelooft in ‘positieve energie’ en kwam dus bij Schoonster dé specialist in schoonmaak, onderhoud en facilitair management tankstations.

Naast de aanwezige camera’s op de locaties zijn de medewerkers van Schoonster de ogen en oren van LUKOIL. Regulier schoonmaken kunnen veel schoonmaakbedrijven. Maar flexibel meer waarde leveren en 24/7 signaleren, voorkomen en oplossen van allerlei facilitaire zaken is een heel ander verhaal.

Schoonster verzorgt niet alleen de schoonmaak tankstations LUKOIL maar nog veel meer facilitair management.

Onze medewerkers weten als geen ander wat er speelt op de stations. Naast alle dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden vervangen we bonrollen, zorgen ervoor dat de pinautomaat van binnen schoon blijft, controleren de prijzenborden op functionaliteit en vervangen de verlichting en de actieposters. Bij ijs en sneeuw maken we alles zo snel mogelijk weer netjes toegankelijk.

Onze specialisten reinigen de luifels en prijzenborden met osmosewater, met een hoogwerker en waar mogelijk met het Tuckerpole-systeem [telescoopbezem waar kalkvrij water uit komt]. Verder maaien we het gras, snoeien de struiken op het juiste moment en waar nodig verwijderen we onkruid op milieuvriendelijke wijze.

Ook inkoopprocessen efficiënt geregeld.

Inkoopprocessen, facturering en alle communicatie zijn nu op strategisch niveau centraal geregeld. Schoonster heeft de factuurbestanden zo ingericht dat LUKOIL deze slechts in het eigen systeem hoeft in te lezen. De kosten staan daardoor direct op de juiste kostenplaats.

schoonster-landelijke-schoonmaak-leviy

Schoonster geeft een boost aan de positieve energie van LUKOIL.

Als vernieuwend Nederlands merk hebben we een sterke missie. We geloven in meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving. We nemen onze verantwoordelijkheid om sterker bij te dragen aan ons welzijn. Door waardevol te zijn voor cliënten, bijdragen aan een gezond en welvarend Nederland.

Een Schoonster Partner staat altijd persoonlijk voor je klaar.

Onze organisatie is anders dan bij de meeste top10 schoonmaakbedrijven. De 20 partners van Schoonster zijn het gezicht van de zaak en blijven direct eindverantwoordelijk voor alle processen. Dus geen managers en ingewikkeld gedoe, maar 1 centraal aanspreekpunt met snelle processen.

Wil je dat ook eens ervaren?