Schoonster is dé specialist schoonmaak tankstations.

Schoonster.
We Argos
Wat doet Schoonster bij zo'n 40 Argos tankstations?

 

  1. Schoonster schoonmaak tankstations.
  2. Schoonster specialist dak en gevel reinigen.
  3. Schoonster specialist vloeren reinigen, ontvetten.
  4. Schoonster specialist ramenwassen.
  5. Schoonster kassabonnen aanvullen.
  6. Schoonster reclame-uitingen vervangen.
  7. Schoonster service ijs, sneeuw, storm.
  8. Schoonster centraal management, inkoop, distributie.
  9. Schoonster ‘OgenOren’ signaleert.
  10. Schoonster ‘OveralOverzicht’ 24/7 online controle.

Argos meer dan alleen schoonmaak tankstations met Schoonster.

Schoonmaken van tankstations is een bijzondere expertise. Schoonster is dé specialist schoonmaak en onderhoud tankstations. Het verlangt veelzijdigheid en alertheid, wij zijn zeg maar de ‘Ogen & Oren’ bij de Argos tankstations.

Dé specialist landelijke schoonmaak tankstations. Schoonster regelt het dagelijks facilitair onderhoud bij Argos.

Naast schoonmaakdiensten leveren we ook bonrollen, handschoenen en reinigingskaarten voor de pinautomaat. Daarmee wordt voorkomen dat de pinpas van Argos-klanten door viezigheid niet meer functioneert.

Aangezien Schoonster dagelijks de ruim 70 Argos tankstations bezoekt, worden alle onverzorgdheden én mankementen direct gesignaleerd en verholpen. Daarbij verzorgt Schoonster ook de diensten als inkoop van materialen, reclame-uitingen en verlichting vervangen, handschoentjes en pinbonnen aanvullen. Alle attributen zoals bonrollen, afzetlint, veiligheidskegels, tl-buizen, schijfblokken, viltstiften, strooizout worden door Schoonster centraal geregeld.

Alle Schoonster specialisten lokaal betrokken en alles wordt slagvaardig centraal aangestuurd.

Bij calamiteiten, stormen, ijs/sneeuw kan Schoonster 24/7 direct actie ondernemen. Dit is een sterk wapen van de slagvaardige Schoonster-organisatie. Met ruim 3500 specialisten en een sterke landelijke/lokale organisatiestructuur kan Schoonster alle processen en [schoonmaak]diensten uiterst krachtig organiseren inclusief centraal management van voorraden, inkoop en facturatie. Schoonster heeft schoonmaakspecialisten voor ramen/glas, dak/gevels, olie/vet-verwijderen, ijs/sneeuw, vloeren, ongedierte en alle algemeen voorkomende schoonmaak op een tankstation. Met ruim 10 jaar expertise is Schoonster uitgegroeid tot dé specialist voor tankstations.

schoonster-landelijke-schoonmaak-leviy

Met Schoonster.oo krijg je 24/7 online controle en ‘overal overzicht’.

Met het moderne totaalpakket Schoonster.oo heeft Argos overal overzicht. Argos wil uiteraard 24/7 in control zijn en weten wat zich afspeelt op alle tankstations. Daarvoor biedt Schoonster het moderne totaalpakket Schoonster.oo.

Alle processen [welke medewerkers, welk tankstation, wat en hoe uitgevoerd, notities] kunnen ‘real-time’ online aan Argos gerapporteerd worden. En uitgevoerde diensten kunnen met foto’s en checklist direct op kwaliteit gecheckt worden. Argos heeft dus via een app overal up-to-date informatie en controle over de status/kwaliteit van alle tankstations.

schoonmaak-tankstations-schoonster-argos-amigo-tango

Lees meer over Schoonster dé specialist schoonmaak tankstations.