'Schoonmaak gaat niet alleen over schoon, maar ook over gevoel.'

Schoonster.
We tandartsen

Schoonster biedt hygiëne en kwaliteit aan medische praktijken.

Hygiëne en vriendelijkheid vormen de spil van elk tandartsbezoek. Zaken die ook achter de schermen om aandacht vragen. Daarom is een professionele partner, die weet wat er speelt, cruciaal. Een schone, gedesinfecteerde werk- en behandelomgeving is het kloppend hart van elke tandheelkundige praktijk. Immers de gezondheid van patiënten, medewerkers en bezoekers staat voorop.

Welbevinden laat een praktijk floreren. Een tandarts behandelt graag een ontspannen cliënt en de medewerkers willen onder alle omstandigheden de veiligheid waarborgen. Kortom een goede schoonmaak draagt bij aan de naleving van de protocollen en de toetsing bij periodieke audits.

Door haar jarenlange ervaring voegt Schoonster waarde toe aan de schoonmaak in elke praktijk, variërend van reguliere tandheelkunde tot specialisaties zoals orthodontologie, parodontologie, implantologie, endodontologie en restauratieve tandheelkunde. Zo zorgen we dat onze gecertificeerde vaste krachten alle werkzaamheden (dagelijks) aftekenen en werken met middelen waarvan de productbladen aanwezig zijn.

Daarnaast gebruiken onze ‘Schoonsters’ het Smart Cleaning Concept; een methodiek die borg staat voor een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Duurzaamheid die tot uiting komt in waterbesparing en materiaal dat minder handelingen vraagt, waardoor onze schoonmakers sneller werken en minder belast worden.

Het duurzame aspect van Schoonster sprak ook Voorpraktijken aan; een bedrijf dat het contractbeheer voor zorgpraktijken doet. Voorpraktijken en Schoonster werken ruim anderhalf jaar samen. Een samenwerking die tot stand kwam door de kennismaking met een lokale Schoonster partner in een orthodontistenpraktijk.

“Regionale schoonmaakbedrijven in een landelijk collectief was precies wat ik zocht”, vertelt Michael Joosen van Voorpraktijken. De verzorger van goede contracten durfde geen samenwerking aan te gaan met grote, landelijke schoonmaakpartijen met veel verloop. “Schoonmaak gaat niet alleen over schoon, maar ook over gevoel”, legt hij uit. “Dan is een persoonlijke band met vaste aanspreekpunten van belang.”