Schoonster kan in elke regio maatwerk leveren.

Schoonster.
We RIBW AVV
Schoonster verzorgt de schoonmaak en specialistische diensten.

 

  1. Schoonmaak zorg regiokantoren en wooneenheden.
  2. Specialistische schoonmaak glazenwassen.
  3. Periodieke specialistische reiniging.
  4. Sanitaire voorzieningen schoonmaak.

Schoonster verzorgt de schoonmaak van RIBW AVV in meerdere regio's.

De Schoonster specialisten zijn zeer verheugd een bijdrage te kunnen leveren aan de zorgspecialisten van RIBW AVV. In meerdere regio’s doen we dagelijks de schoonmaak zorg en regelmatig de specialistische diensten. We verzorgen zowel de regiokantoren als de wooneenheden.

RIBW biedt specialistische begeleiding aan volwassenen en jongeren vanaf 11 jaar met een psychiatrische aandoening of ernstige psychosociale problemen bij het wonen, werken en leven. Een belangrijk uitgangspunt in het werk van RIBW is dat mensen met een psychische aandoening recht hebben op een volwaardige plek in de samenleving. Dagelijks werken ruim 600 medewerkers om circa 2.400 cliënten te begeleiden bij het wonen, werken en leven.

We bieden regionale zorgorganisaties met meerdere locaties en landelijke zorginstellingen een vernieuwende, interessante schoonmaak zorg propositie. Met onze schoonmaak en facilitaire diensten kunnen wij bijdragen aan betere processen in de zorg. Zowel bij eerste lijn als tweede lijn zorgverleners kunnen wij reguliere schoonmaak in de juiste combinatie met specialistische facilitaire diensten aanbieden. Zo kan Schoonster een waardevolle partner zijn met een scherp oog voor taakdifferentiatie en procesoptimalisatie in de zorg.

Bel 085.1234000 of mail Toni Iniguez Najdanovski