Schoonster voelt zich helemaal thuis bij Museum Vlaardingen.

Schoonster.
We Museum Vlaardingen
Schoonster en Museum Vlaardingen.

 

  1. Passie en precisie.
  2. Overdag schoonmaken.
  3. Betrouwbaarheid.
  4. Meer aandacht.
  5. Beste waarde.

Vertrouwen en aandacht is onbetaalbaar.

Museum Vlaardingen heeft een regionale functie. Bezoekers vanuit heel Nederland (en daarbuiten) beleven er 5.000 jaar leven in de delta van Rijn en Maas. Je maakt er kennis met de levens van Vlaardingers en andere deltabewoners. Je ziet hij ze overleven in de delta, met het water dat geeft en neemt. Geen standaardmuseum, dus. En geen standaardschoonmaakwerk.

Met Museum Vlaardingen zijn duidelijke afspraken gemaakt over wie wat schoonmaakt. Schoonster, medewerkers en vrijwilligers werken samen om er voor de vele jaarlijkse bezoekers een echte belevenis van te maken.

Maatwerk voor Museum Vlaardingen

Waarom wij van zulke klussen houden? Omdat het maatwerk is. Omdat het om mensen draait. We maken afspraken over wie wat doet en we komen ze na. Niet via een logge, hiërarchische organisatie. Maar met de passie en de kennis van de Schoonster Partners zelf.

Museumschoonmaak is een specialisme binnen de schoonmaakbranche. We hebben te maken met bijzondere en kwetsbare voorwerpen, met veel bezoekers, met openingstijden. Als schoonmaakbedrijf moet je perfect op de hoogte zijn van de middelen en materialen. En van de do’s en don’ts. Het is grotendeels een kwestie van vertrouwen.

Gewoon overdag

Bij Museum Vlaardingen maken we trouwens overdag schoon. Dat geeft schoonmaak een gezicht. En het motiveert de schoonmaakmedewerkers.