Hendriks Makelaardij. Kantoren in heel Nederland.

Schoonster.
We Hendriks
Hendriks en Schoonster.

 

  1. Kantoren in heel Nederland.
  2. Ramen wassen.
  3. Gevels reinigen.
  4. Vloeren reinigen.
  5. Anti-slip vloerenbehandeling.
  6. Divers onderhoudswerk.

Schoonster houdt huis bij Hendriks Makelaardij.

Hendriks Makelaardij is een keten makelaarskantoren van deze tijd. Ze hebben kantoren in het westen, oosten en zuiden van Nederland. De schoonmaak en het onderhoud van die kantoren heeft Hendriks uitbesteed aan Schoonster.

Net zo ambitieus als de makelaar

Logisch, want Schoonster hanteert dezelfde aanpak als deze ambitieuze makelaars. De voordelen van een grote organisatie, zonder de nadelen van een grote organisatie. Elk kantoor heeft wortels in zijn eigen regio en daarmee lokale vakkennis over de huizenmarkt. Zoals Hendriks Makelaardij zelf zegt: ‘Het is een must dat de makelaar expert van de lokale huizenmarkt is.’ Daarnaast zijn transparantie en bereikbaarheid essentiële eigenschappen van een goede makelaar.

Schoonster en Hendriks Makelaardij verstaan elkaar

Met schoonmaken is het niet veel anders. Wij spreken de taal van onze regionale klanten, de lijnen zijn kort en de lokale of regionale Schoonster Partner is zelf verantwoordelijk voor het resultaat.

Wat doen we voor Hendriks?

We verzorgen alle kantoren van Hendriks Makelaardij door heel Nederland. We wassen de ramen, reinigen de gevels en de vloeren en we doen divers onderhoudswerk. Daarnaast zorgen we ervoor dat de vloeren van de kantoren een goede antislipbehandeling krijgen. Ja, we kunnen we zeggen dat we de kantoren van Hendriks Makelaardij zo goed schoonmaken dat het lijkt alsof we ze willen verkopen. Grapje, natuurlijk. Van ons mogen ze nog lang klant blijven.