We Schone pc's
5 redenen voor pc-schoonmaak van Schoonster.

 

  1. Minder bacteriën en virussen.
  2. Een schonere werkomgeving.
  3. Een fris idee en schoon gevoel.
  4. Deskundige zorg voor kwetsbare apparatuur.
  5. Schoonsters door heel Nederland.

Pc-schoonmaak? Je vieze computer als nieuw.

Je vieze computer als nieuw. Dat werkt toch een stuk lekkerder? De hardware-specialisten van Schoonster draaien er hun hand niet voor om. We hebben de juiste apparatuur en kennis om toetsenborden, muizen, beeldschermen en allerlei andere kwetsbare apparatuur met zorg te reinigen. Maak kennis met de pc-schoonmaak van Schoonster.

Pc-schoonmaak. Hoe vaak doe je dat?

Je werkt er elke dag mee. Maar hoe vaak maak je ‘m eigenlijk schoon? Precies. Dat snappen we best, hoor. Na een lange werkdag heeft niemand zin om z’n pc nog schoon te maken. En zo vies ziet hij er eigenlijk toch ook niet uit?

Als je weet dat het gemiddelde toetsenbord vervuilder is dan de gemiddelde wc-bril, dan begint het vaak te kriebelen. Nee, dit is geen broodjeaapverhaal. Maar een heus onderzoek van de afdelingen Microbiologie en Immunologie van de Universiteit van Arizona. Zo’n toetsenbord, muis of telefoon is een broedplaats van wel honderdduizend virussen en bacteriën. Wel 400 keer meer dan op een toiletbril. Ga maar na: vettige vingers, haren, stof, kruimels, viezigheid die van de deurklinken komt…

Verkoudheid en irritaties.

Wetenschappelijk is aangetoond dat verkoudheid en irritaties aan de huid ontstaan door vuile computerapparatuur. Dat risico wordt nog groter als meerdere werknemers dezelfde werkplekken gebruiken. En dat gebeurt nogal eens in deze tijd van flexibele plekken en arbeidstijden.

Maar buiten alle ongemakken is het ook gewoon een fris idee als je ziet dat uw pc of Mac weer lekker schoon is. Daarom schakel je de Schoonsters in voor pc-schoonmaak!

Voor pc-schoonmaak moet je bij de Schoonsters zijn.