We Schone lucht
5 redenen voor Schoonster Luchtkanalen-reiniging.

 

  1. Video-analyse en microscopisch onderzoek.
  2. Een schoonmaakplan op maat.
  3. Gespecialiseerde medewerkers.
  4. Werkzaam door heel Nederland.
  5. Gezonde mensen in een gezond gebouw.

Luchtkanalen-reiniging. Gezonde mensen in een gezond pand.

Luchtkanalen-reiniging en luchtkanalen-onderhoud is van het grootste belang voor een gezond werk- en leefklimaat. Een goede conditie van je luchtkanaalsysteem zorgt voor betere prestaties en een betere gezondheid van mensen. Bij Schoonster hebben we ervaren specialisten op het gebied van luchtkanalen-reiniging.

Wij beschikken over een groot en divers arsenaal aan reinigingsapparatuur; roterende borstels aan meterslange, flexibele assen werken zich moeiteloos door alle luchtkanalen en vetkanalen. Je gereinigde luchtsysteem ventileert na onze behandeling weer optimaal.

Hou bacteriën buiten de deur.

Luchtkanalen transporteren lucht vanaf buiten via een luchtbehandelingskast naar binnen. Of juist naar buiten. Na verloop van tijd hechten verschillende vormen van vervuiling zich aan de luchtkanaalwanden. Daarmee worden luchtkanalen een ideale leefomgeving voor bacteriën. Terwijl de leef- en werkomgeving van mensen achteruitgaat. Daar houden we bij Schoonster niet van en daarom vinden we luchtkanalen-reiniging zo belangrijk.

Luchtkanalen-reiniging is voor het grootste deel handwerk. De Schoonsters zuigen de luchtkanalen met speciale stofzuigers voor je uit. Ook nemen we de wanden stuk voor stuk zorgvuldig af. In de buurt van keukens zitten de luchtkanalen vaak vol met vet. Om dit te verwijderen, gebruiken we warm water onder hoge druk. In de luchtkanalen kunnen we ook inspectieluiken aanbrengen. Dan is het de volgende keer een stuk makkelijker en sneller om de kanalen te controleren op vervuiling en om ze schoon te maken.

Luchtkanalen-reiniging: voor welke ruimte?

De precieze behandeling en de frequentie daarvan is afhankelijk van het gebruik van de ruimte. Een werkplaats hoeft minder hygiënisch schoon te zijn dan de operatiekamer in een ziekenhuis. Daarom stemmen we het onderhoudsplan graag op jouw behoefte af.

Gezonde mensen in een gezond gebouw.

Je begrijpt het idee. Luchtkanalen-reiniging is niet iets om luchtig over te doen. Lucht die vol zit met bacteriën kan gezondheidsklachten bij je medewerkers en klanten opleveren. Schone lucht van goede kwaliteit is niet iets wat je meteen ziet, maar het is wel belangrijk. Gezonde mensen in een gezond gebouw, daar gaan wij voor. Elke dag weer.

De specialisten van Schoonster zorgen graag voor schone lucht.