We Glas
7 redenen voor een Schoonster Glazenwasser.

 

  1. We hebben liefde voor ons vak.
  2. Veiligheid en professionaliteit.
  3. We gebruiken de beste materialen.
  4. Het milieu is belangrijk.
  5. Wij werken door het hele land.
  6. Niets is onmogelijk. Jouw wensen staan voorop.
  7. In het bezit van certificaten en keurmerken.

Onze glazenwassers zijn echte vaklui.

Zo vind je ze niet meer. Behalve dan bij Schoonster. Onze glazenwassers zijn echte vaklui. Die vakwerk leveren. Of het nu gaat om één ruit of om de glazen gevels van een 200 meter hoog World Trade Center. Door heel Nederland heen staan de Schoonster-glazenwassers te trappelen om voor jou aan de slag te gaan.

Glazen wassen lijkt een simpel klusje, maar er komt meer bij kijken dan je denkt. Sommige ruiten zijn al jaren niet meer schoongemaakt en dan helpt een gewoon sopje niet meer. In andere gevallen zitten de ramen op moeilijk bereikbare plekken. Of is het gewoon een enorme klus door de hoeveelheid glas of de oppervlakte van de ruiten.

De belofte van onze glazenwassers.

Geen probleem voor onze Schoonsters. Binnenglas, buitenglas en glas waar dan ook in je gebouw: wij zorgen ervoor dat het streeploos schoon wordt. Ja, als je wilt pakken we zelfs je koffie- of theeglas mee. Onze glazenwassers werken onder alle weersomstandigheden. Ze hebben hiervoor een speciale opleiding, een moderne uitrusting en werken volgens de laatste veiligheidsnormen.

Schone ruiten. En een schone wereld.

Voor elke glazenwassersklus hebben we de beste materialen en uitrusting om veilig te kunnen werken met het beste resultaat. We kiezen zorgvuldig de beste schoonmaakmiddelen met de minste belasting voor het milieu. Want naast een schoon gebouw bieden we je ook graag een schonere wereld.

Duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit vinden wij vanzelfsprekend. De Schoonster-glazenwassers zijn daarom ISO 9001:2008- en VCA-gecertificeerd en hebben het OSB-keurmerk Glas & Gevel.

En jij? Je hoeft nergens naar te kijken. Behalve door die schone ruiten, dan. Zo doet Schoonster het.

De Schoonster Glazenwassers zijn je met liefde van dienst.