We Daken
5 redenen voor een Schoonster Dakreiniger.

 

  1. Kennis van daken.
  2. Een groot netwerk aan specialisten.
  3. Werkgebied door heel Nederland.
  4. Moderne apparatuur en methoden.
  5. Een investering die zich altijd terugbetaalt.

Onze dakreinigers krijg je maar beter op je dak.

Bij Schoonster hebben we echte dakhazen in dienst. Gedreven mensen die niets liever doen dan de hoogte opzoeken. Die alles weten van daken en van de verschillende soorten dakbedekking. En die je precies kunnen vertellen wat er nodig is om je dak schoon en beschermd te houden. Een goed dak boven je hoofd is een belangrijkste zaken als het gaat om gebouwen. En het schoonhouden en beschermen ervan kun je het beste aan de dakreinigers van Schoonster overlaten.

Met Schoonster onder de pannen.

Een goed dak is niet alleen een van belangrijkste zaken om uw gebouw te beschermen, het is vaak ook zichtbepalend voor je bedrijf. En daarmee is het net als gevelonderhoud voor een groot deel bepalend voor de identiteit van je zaak.

Met de dakspecialisten van Schoonster ben je sowieso onder de pannen. Graag gaan wij voor je het dak op en controleren we het op vervuiling en schade door weersinvloeden. We geven je advies over het benodigde onderhoud aan het dak en voeren dat als je wilt ook uit.

Niets ontsnapt aan de aandacht van onze dakreinigers.

Het is belangrijk om je dak in het onderhouds- en reinigingsplan mee te nemen. Verschillende soorten vervuiling kunnen het dak aantasten en de levensduur sterk verkorten. Denk aan mossen, schimmels en water dat op je dak blijft staan. Om over vorst nog maar niet te spreken. Niets ontsnapt aan de aandacht van onze dakreinigers. Ze inspecteren je dak en verwijderen de vervuiling. Dat gebeurt onder ander met warm water onder gepaste druk. Een specialistisch klusje, want we willen je dak natuurlijk niet beschadigen.

We kunnen je dak na reiniging ook voorzien van een dakcoating om zo de levensduur te verlengen en het schoonmaakwerk de volgende keer sneller te kunnen uitvoeren.

Jouw dak als nieuw? Het is ons dagelijks werk.
Neem nu contact op met de dakreinigers van Schoonster.

Soms is een dak net een tuin.

Schoonster.

Van dakpannen tot zinken daken.

Schoonster.